Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

**WELKOM IN DE REGENBOOGBUURT**

Ontdek de ideale woonomgeving voor jonge en groeiende gezinnen in de Regenboogbuurt van Almere. Deze buurt staat bekend om zijn kindvriendelijke karakter, groene omgeving en uitstekende voorzieningen. De woning die wij u presenteren, is gelegen aan een rustig hofje en biedt een perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid. Met scholen, winkels en natuur binnen handbereik, is dit de plek waar uw gezin kan floreren.

**KENMERKEN VAN DE WONING**

- **Ruime Entree**: Een uitnodigende hal met meterkast, trapopgang met trapkast en toilet.
- **Woonkamer**: Een royale tuingerichte woonkamer met schuifpui naar de achtertuin.
- **Woonkeuken**: Een moderne keuken aan de voorzijde, voorzien van inbouwapparatuur.
- **Eerste Verdieping**: Een lichte overloop met toegang tot vier slaapkamers, badkamer en was-/stookruimte en praktische bergruimte.
- **Tuin en Parkeren**: Een zonnige tuin op het zuidwesten en parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het betreft een VANAFPRIJS

**UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE WONING**

Deze woning in Almere biedt een uitstekende basis voor een comfortabel gezinsleven. De ruime entree leidt naar een lichte woonkamer, waar de grote schuifpui zorgt voor een natuurlijke verbinding met de achtertuin. De tuin, gelegen op het zuidwesten, is een verlengstuk van de leefruimte en ideaal voor ontspanning en kinderspel.

De keuken, gesitueerd aan de voorzijde van het huis, is modern en uitgerust met diverse inbouwapparatuur. Het is een functionele ruimte waar gezinsleden samen kunnen komen voor maaltijden en gesprekken.

Op de eerste verdieping zorgt een lichtkoepel voor een aangename sfeer op de overloop. De vier slaapkamers zijn goed bemeten en bieden voldoende ruimte voor persoonlijke inrichting. De badkamer is compleet met een bad/douche, tweede toilet en wastafelmeubel. De was-/stookruimte is praktisch ingericht en huisvest de wasmachine, droger en CV-installatie (lease). 

**DUURZAAMHEID EN EFFICIËNTIE**

De woning is voorzien van 10 zonnepanelen uit 2019 (lease) en heeft een energielabel A, wat bijdraagt aan een lage energierekening.

Deze woning in Almere biedt een ruime hal, een lichte woonkamer met toegang tot de tuin op het zuidwesten, en een moderne keuken met inbouwapparatuur. De eerste verdieping omvat een overloop met lichtkoepel, vier slaapkamers, een complete badkamer en een was-/stookruimte. Aan de voorzijde is er parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning is duurzaam uitgerust met 10 zonnepanelen en een energielabel A.

Bijzonderheden:
-Woning wordt in de huidige staat aangeboden
-Verkoper heeft de woning niet zelf bewoond
-Keuze notaris voor verkoper

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 407

Overige

Perceel oppervlakte 252

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 407

Overige

Perceel oppervlakte 252

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere

Wooninfluencers

Laden..