Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN NIEUWE START IN HET HART VAN ALMERE

Stel je voor: je ontwaakt in een oase van rust, met het bruisende stadsleven binnen handbereik. Dit is geen droom, maar de realiteit voor de bewoners van dit charmante hoekappartement. Perfect voor de ambitieuze starter, de zelfstandige professional of het eenpersoonshuishouden dat verlangt naar een plek die zowel comfort als gemak biedt. Met een scala aan voorzieningen op loopafstand en een eigen parkeerplaats, is dit de ideale uitvalsbasis voor wie het leven ten volle wil ervaren. Binnen 10 minuten lopen ben je op het station en 20 minuten later in Amsterdam, ideaal!

HIGHLIGHTS VAN JE NIEUWE THUIS

- Toplocatie, Snel opleverbaar en Instapklaar: Gelegen in een dynamische omgeving met alle gemakken van dien, klaar om jouw persoonlijke touch te ontvangen.
- Modern Wooncomfort: Kunststof draai-kiepkozijnen en een keuken voorzien van alle hedendaagse gemakken zoals een combimagnetron en inductiekookplaat.
- Onderhoudsvriendelijk: De gehele woning is voorzien van een strakke laminaatvloer, wat zorgt voor eenheid en een eenvoudige schoonmaak.
- Licht en Ruimte: Een hoekappartement op de eerste verdieping met grote raampartijen die zorgen voor een zee van licht en een prachtig uitzicht.
- Rust en Privacy: Aan het einde van de galerij gelegen, waardoor je geniet van rust en een vrij zicht op je eigen parkeerplaats. Voor bezoek is er ook voldoende, gratis, parkeergelegenheid, ideaal!
- Extra Gemakken: Een gezamenlijke fietsenberging en een redelijke VvE bijdrage van circa €138,- per maand. 

EEN UITNODIGING VOOR COMFORT EN STIJL
Welkom in dit prachtige hoekappartement, waar elke dag voelt als een nieuw begin. Met een woonoppervlakte van circa 65 vierkante meter, biedt dit appartement met één slaapkamer meer dan genoeg ruimte voor een comfortabel en stijlvol leven. Het energielabel A garandeert een duurzame en kostenefficiënte woonervaring, terwijl de grote raampartijen je trakteren op een natuurlijke lichtinval en een fraai uitzicht over groen.

De woonkamer nodigt uit tot ontspannen en entertainen, met voldoende ruimte voor zowel een gezellige zithoek als een eetgedeelte. De open keuken is uitgerust met moderne apparatuur en voldoende werkruimte om culinaire hoogstandjes te creëren. De badkamer, eenvoudig maar netjes, biedt een verfrissende douche, een toilet en een wastafel. De praktische wasruimte biedt niet alleen plaats voor je wasmachine en droger, maar ook extra opbergruimte voor al je benodigdheden.

DE PERFECTE MATCH VOOR JOUW LIFESTYLE
- Een Plek om te Leven: Dit appartement is meer dan een dak boven je hoofd; het is een thuisbasis voor je drukke leven.
- Klaar voor de Toekomst: Met een energielabel A ben je verzekerd van een duurzame woning die klaar is voor de toekomst.
- Ruimte en Licht: De 65 vierkante meter woonoppervlakte en de grote raampartijen zorgen voor een ruimtelijk en licht gevoel.
- Slaap en Droom: De slaapkamer is jouw persoonlijke retreat, waar je tot rust komt na een lange dag.
- Een Frisse Start: De badkamer en wasruimte zijn functioneel, klaar voor jouw dagelijkse routines..

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 217

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 217

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere