Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stap binnen in jouw nieuwe droomhuis in Tussen de Vaarten Zuid! Deze energiezuinige woning met energielabel A en 12 zonnepanelen combineert duurzaamheid met stijlvol wonen en is perfect voor het moderne gezin. Met 4 slaapkamers, een zonnige achtertuin op het zuidoosten en een luxe woonkeuken, is dit de ideale plek om te groeien en te genieten. Maak snel een afspraak via onze website! 

Deze woning wordt aangeboden middels een bieden vanaf prijs. (Starting price).

Indeling
Bij binnenkomst in de hal voel je direct de ruimte en mogelijkheden die dit huis biedt. De werk-/slaapkamer aan de voorzijde is ideaal voor thuiswerkers en geeft zicht op het groene plantsoen. Deze kamer kan ook dienen als extra slaapkamer.

De woonkamer is het hart van het huis, waar de vloerverwarming onder de plavuizen zorgt voor een aangenaam klimaat. De grote schuifdeuren naar de patio zorgen voor een unieke verbinding met buiten, waardoor je het hele jaar door geniet van een natuurlijke lichtinval en een gevoel van vrijheid. De speelse indeling maakt het mogelijk om elke hoek van de kamer te benutten en creëert een dynamische, maar toch intieme sfeer.

De keuken is een waar paradijs voor de hobbykok, met voldoende opbergruimte en moderne inbouwapparatuur zoals een afzuigkap, inductiekookplaat, vaatwasser, koel-vriescombinatie, Quooker en combimagnetron. De wasmachineaansluitingen zijn praktisch weggewerkt en de schuifpui naar de patio maakt het mogelijk om tijdens het koken van de buitenlucht te genieten.

Op de eerste verdieping vindt u een overloop met een opbergkast en een lichtkoepel die voor een natuurlijke lichtinval zorgt. De twee slaapkamers aan de voorzijde en de slaapkamer aan de achterzijde zijn voorzien van laminaat en behang, klaar om naar eigen smaak ingericht te worden. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douchecabine en wastafelmeubel, ideaal voor een ontspannen moment. 

De buitenruimte bestaat uit een brede voortuin en een achtertuin op het zuidoosten. Het onderhoudsarme karakter met de sierbestrating en vernieuwde schuttingen maken het een ideale plek voor ontspanning. Het elektrische zonnescherm biedt bescherming op zonnige dagen. De vrijstaande houten berging met elektra biedt voldoende bergruimte. Via de poortdeur kom je bij je eigen parkeerplaats, geschikt voor 1 tot 2 auto's, voegt nog een extra laag van gemak toe. 

Bijzonderheden
• Voortuin, achtertuin én patio
• Parkeren op eigen terrein aan de achterzijde
• Moderne keuken (2020) 
• 12 zonnepanelen
• 4 slaapkamers
• Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 464

Overige

Perceel oppervlakte 179

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 464

Overige

Perceel oppervlakte 179

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere