Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Let op! Deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs!

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Het is prachtig wonen in deze twee-onder-een-kapwoning aan de Jaap ter Haarstraat 87 in Almere. Naast de woning vind je de separate garage van 15m2 met beloopbare vliering. Bij het vooraanzicht zul jij al enthousiast zijn. Wacht maar tot je de woning van binnen ziet! De woning heeft een oprit voor meerdere auto`s op eigen terrein, een woonoppervlakte van 158m2 en is gelegen op een perceel van 214m2.

De woning is comfortabel en ruim ingedeeld met een lichte woonkamer, nette open keuken, vier slaapkamers, compleet ingerichte badkamer, voor- zij- én achtertuin en veel opslagruimte in de berging en de garage met vliering. Daarnaast beschikt de woning over energielabel A en woon je hier dichtbij alle denkbare voorzieningen.

Klinkt dit als jouw ideale volgende woning? Bel voor een afspraak! Onze makelaar laat je de woning graag zien.

Indeling

Begane grond
Parkeer de auto eenvoudig op het eigen terrein en kom de woning binnen in de hal. De hal is ruim opgezet en biedt toegang tot de woonkamer, toiletruimte, meterkast en via de trap begeef je je naar de eerste verdieping.

In de woonkamer kun je rekenen op veel ruimte en rijkelijk lichtinval dankzij de rondom geplaatste ramen. Zodoende heb je ten alle tijden een leuk zicht op de omgeving. Het geheel is netjes afgewerkt met een granieten vloer inclusief vloerverwarming en de openslaande deuren zorgen voor een naadloze verbinding met het buitenleven.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de ruime open keuken met daarnaast de mogelijkheid voor een eettafel. De keuken is geplaatst in een rechte wandopstelling in combinatie met een kookeiland en is afgewerkt met een granieten aanrechtblad. Daarnaast is de keuken voorzien van onder andere een inductiekookplaat, afzuigkap en een aparte wand met de koelkast inclusief vriesgedeelte, oven en een vaatwasser.

Eerste verdieping
Op de overloop van de eerste verdieping sta je dankzij de vide in leuk contact met de hal op de begane grond. Vanaf hier heb je toegang tot de badkamer, drie slaapkamers en bereik je via een vaste trap de tweede verdieping.

De badkamer is volledig ingericht op rust en ontspannen. Er is gekozen voor lichte tinten en de indeling bestaat uit een hoekbad, douche, badkamermeubel en een vrij-hangend toilet.

De drie slaapkamers zijn van ruime afmetingen en zijn allen afgewerkt met een laminaatvloer en lichte wanden. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers waarvan één met een vaste kast en de ruime slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een Frans balkon.

Tweede verdieping
Door naar de tweede verdieping met een ruime overloop, waar de witgoedaansluiting en de mechanische ventilatie zijn gesitueerd. Vervolgens brengt de tussendeur je naar de vierde slaapkamer.

Ook deze slaapkamer is van goed formaat en is afgewerkt met een laminaatvloer en een kunststof dakraam. Tot slot beschikt ruimte over een wastafel en berg je allerhande spullen gemakkelijk op achter de knieschotten en op de vliering.

Buitenleven
Volop genieten van het buitenleven kan volop in de voor- zij- én achtertuin! De achtertuin bevindt zich op het zuidoosten en is aangelegd met bestrating, schuttingen, vaste beplanting en onder de overkapping geniet je het hele jaar door van buiten. Achter in de tuin staat een houten tuinhuis voorzien van elektra en water.

Groot pluspunt van de woning is uiteraard ook de garage met dubbele deuren, een bergzolder en elektra. Een ideale ruimte om motorvoertuigen en/of fietsen te stallen en overige (tuin)spullen op te bergen.

Omgeving
Dit gedeelte van de wijk is ruim opgezet met brede straten, rustige hofjes en voornamelijke vrijstaande en halfvrijstaande woningen. In de directe omgeving bevinden zich supermarkten, openbaar vervoer en een gezondheidscentrum. Op 15 minuten fietsten bereik je Almere Centrum en binnen 5 minuten rijdt je op de A6 richting Amsterdam of A27 richting Utrecht.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 158
Inhoud woonhuis 595

Overige

Perceel oppervlakte 214

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 158
Inhoud woonhuis 595

Overige

Perceel oppervlakte 214

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere