Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN JOUW NIEUWE THUIS

Stel je een leven voor waar elke dag aanvoelt als een zorgeloze vakantie. Voor jonge gezinnen en diegenen die op zoek zijn naar meer ruimte, onthult zich hier een parel in het duinlandschap. Een thuis waar het duinlandschap je begroet, de natuur je buur is en comfort nooit ver weg is. Dit is een huis op een plek waar je kinderen vrij kunnen opgroeien en waar je zelf de balans vindt tussen natuur en stadse gemakken.

HIGHLIGHTS VAN JOUW DROOMHUIS

Begane Grond: De tuingerichte woonkamer met schuifpui nodigt uit tot onvergetelijke familiebijeenkomsten, terwijl de achtertuin een oase van rust biedt in het unieke duinlandschap.
Keuken: Aan de voorzijde een keuken die chefs en levensgenieters zal bekoren, inclusief een gezellige bar en alle hedendaagse inbouwapparatuur, zoals bijvoorbeeld een koffieautomaat.
Comfort: Met vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer zijn koude voeten verleden tijd. Buiten geniet je van een eigen parkeerplaats en een handige berging met elektra.
Eerste Verdieping: Drie slaapkamers, elk met een eigen karakter en afwerking, bieden ruimte voor iedereen. De complete badkamer met dubbele wastafel, douchecabine, toilet en ligbad staat garant voor ontspanning.
Tweede Verdieping: Een open ruimte met eindeloze mogelijkheden, plus een aparte wasruimte. Het balkon/terras aan de achterzijde is de kers op de taart met een prachtig uitzicht over de wijk en het duinlandschap.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVENIS IS

Stap binnen in een wereld waar elke dag een nieuw avontuur begint. Met een woonoppervlakte van 141 m² is er ruimte in overvloed. De tuin, gelegen op het noordwesten, vangt de middag- en avondzon, waardoor je na een drukke dag kunt ontspannen in je eigen stukje paradijs. Met 3 slaapkamers en een royale 2e verdieping is er genoeg plek voor een groeiend gezin, logees of een thuiskantoor.

Het energielabel A verzekert je van een duurzaam thuis met lage energiekosten mede door de aanwezige zonnepanelen. De slimme indeling en het natuurlijke licht zorgen voor een levendige sfeer in elk seizoen. De harmonie tussen binnen en buiten is voelbaar, met ramen die de natuurlijke schoonheid van de duinen naar binnen halen.

JOUW DAGELIJKSE OASE VAN RUST

De begane grond is het hart van het huis, waar de tuingerichte woonkamer een plek van samenzijn en ontspanning is. De schuifpui opent naar de achtertuin, waar je de vrijheid van het duinlandschap voelt. De keuken, met zijn moderne bar, nodigt uit tot gezellige ochtenden en culinaire avonden.

Op de eerste verdieping vind je de slaapkamers, elk een canvas voor persoonlijke expressie. De badkamer is een toevluchtsoord op zich, met vloerverwarming die je voeten verwelkomt en een ligbad dat wacht op jouw ontspannende momenten.

De tweede verdieping biedt een open ruimte die schreeuwt om creativiteit. Of je nu droomt van extra slaapkamers, een speelkamer of een studeerkamer, hier kun je jouw visie tot leven brengen. Het balkon/terras is een verborgen juweel waar je kunt genieten van het uitzicht over je koninkrijk.

Voel je de zeebries al in je haren, het zand tussen je tenen? Zie je jezelf al ontspannen in de tuin terwijl de kinderen lachen en spelen? Dit is geen droom, dit is jouw toekomstige thuis. Wacht niet langer, de deuren van dit paradijs staan open. Bezoek onze website en plan direct jouw bezichtiging. Ervaar zelf de magie van Duin en zet de stap naar een leven vol geluk en harmonie. Jouw nieuwe begin wacht op je.

AFSLUITING

Bent u geïnteresseerd in een huis dat zowel comfort als duurzaamheid biedt? Bezoek onze website en plan direct een bezichtiging. Dit huis in Duin is meer dan alleen een plek om te wonen; het is een thuis waar u en uw gezin kunnen groeien en bloeien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 141
Inhoud woonhuis 500

Overige

Perceel oppervlakte 137
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 141
Inhoud woonhuis 500

Overige

Perceel oppervlakte 137
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere