Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Plan online een bezichtiging in via onze website of neem contact op voor een bezichtiging.
Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

WELKOM IN HET HART VAN NOORDERPLASSEN

Stel je voor: een thuis dat de rust van de natuur ademt, terwijl de dynamiek van de stad Almere binnen handbereik ligt. Een plek met het water aan de overkant en de zon je dagelijks begroet. Dit is geen droom, maar de realiteit voor gezinnen die verlangen naar meer ruimte en mensen die de rust en ruimte koesteren. Ontdek een woning waar elk detail zorgvuldig is overwogen, waar comfort en luxe samensmelten tot het perfecte gezinshuis met energielabel A!

HIGHLIGHTS VAN EEN DROOMHUIS

INSTAPKLAAR WONEN: Geen stress, geen verbouwingen, gewoon direct genieten.
BEGANE GROND MET ALLURE: Een ruime woon- en eetkamer, verrijkt met dubbele openslaande deuren naar een zonnige tuin.
KEUKENPARADIJS: Een moderne keuken, uitgerust met topapparatuur, klaar voor culinaire avonturen.
SLAAPKAMERS: Vier slaapkamers op de eerste verdieping, een moderne badkamer als toevluchtsoord.
ZOLDER MET EXTRA'S: Twee ruime slaapkamers, een tweede badkamer en een balkon met een uitzicht.
BUITENLEVEN IN STIJL: Een onderhoudsarme tuin op het zuidoosten en een eigen oprit voor meerdere auto's.

EEN THUIS WAAR ELK MOMENT TELT

Stap binnen in een wereld waar elke dag voelt als een vakantie. De ruime woonkamer, met zijn plavuizen en vloerverwarming, biedt een warm welkom. De dubbele openslaande deuren zorgen voor een naadloze overgang naar de tuin, waar de ochtendzon je uitnodigt voor een kopje koffie in alle rust.

De keuken is het hart van het huis, een plek waar gezelligheid en gastronomie samenkomen. De 5-pits inductiekookplaat, oven, magnetron, warmhoudlade en koffiemachine staan garant voor onvergetelijke maaltijden en warme herinneringen.

Op de eerste verdieping vind je een viertal slaapkamers, elk een canvas voor persoonlijke expressie. De moderne badkamer, met zijn dubbele wastafelmeubel, whirlpool ligbad, inloopdouche en toilet, biedt een spa-ervaring in eigen huis.

De tweede verdieping verrast met nog twee slaapkamers en een tweede badkamer, perfect voor gasten of als tienerparadijs. Het balkon biedt een uitzicht dat je de adem beneemt, over de dijk en het water van het Markermeer.

De tuin, gelegen op het zuidoosten, is een zonnige oase van rust. En met een eigen oprit is er altijd plek voor je auto, of zelfs meerdere.

LOCATIE

Noorderplassen-West is een jonge woonwijk met alle voorzieningen in de directe omgeving. Deze wijk is daardoor ontzettend geliefd bij gezinnen en bijvoorbeeld watersportliefhebbers! Op loop- en fietsafstand zijn diverse scholen, kinderopvang, winkels, huis-/tand-/dierenarts en diverse horeca te vinden. Daarnaast woon je hier heerlijk in een groene en waterrijke woonomgeving waar de kinderen in alle rust kunnen spelen. 

Ook liefhebbers van natuur en water kunnen hier hun hart ophalen. Voor een mooi rondje wandelen, hardlopen en fietsen zit je hier aan het goede adres. Een stukje wandelen over de dijk of richting de Lepelaarplassen, alles is op korte afstand bereikbaar. Beschik je over een boot, dan kan je vanuit de haven om de hoek beginnen aan een mooie vaartocht. Voor elk wat wils!

Als je ervoor kiest om met het openbaar vervoer te reizen, bevindt de bushalte op loopafstand. Met deze bus bereik je Almere Centrum in iets meer dan 5 minuten. Wil je door naar bijvoorbeeld Amsterdam? Dan kan je vanaf het station in Almere Stad binnen 20 minuten op Amsterdam Centraal zijn. Ga je liever met de auto dan ben je ook snel onderweg. De A6 richting Amsterdam/Lelystad ligt op slechts 10 minuten rijden.

Voel je de roep van Noorderplassen? Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Bezoek onze website en plan direct jouw bezichtiging. Ervaar zelf de magie van dit huis, waar elk detail bijdraagt aan jouw levensverhaal. Dit is niet zomaar een huis, dit is het huis waar je hart thuis is.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 193
Inhoud woonhuis 716

Overige

Perceel oppervlakte 261
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 193
Inhoud woonhuis 716

Overige

Perceel oppervlakte 261
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere