Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Plan online een bezichtiging in via onze website of neem contact op voor een bezichtiging.
Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

EEN DROOMHUIS WAAR NATUUR EN MODERN WONEN ELKAAR ONTMOETEN

Stel je voor: een thuis waar de ochtend begint met het gefluit van vogels, waar je kinderen veilig opgroeien in een groene oase, en waar je werk en privé naadloos in elkaar overvloeien. Dit pareltje, gelegen in een waterrijke en bosrijke wijk, biedt jonge gezinnen, thuiswerkers en natuurliefhebbers een unieke kans op een leven vol rust, ruimte en comfort.

HIGHLIGHTS VAN EEN PERFECTE THUISHAVEN

Ruimtelijke Vrijheid: Een oprit voor twee auto's leidt naar een veelzijdige woning met een praktische berging en een uitnodigende entree.
Hartverwarmend Wonen: De U-vormige woonkamer met sfeervolle erker en openhaard biedt een warm welkom en een speelse dynamiek.
Culinaire Klasse: Een afsluitbare keuken, uitgerust met high-end apparatuur en een composiet werkblad, wacht op jouw kookkunsten.
Comfortabele Werkruimte: De goed geïsoleerde en verwarmde werk-/praktijkruimte, met twee dakkoepels voor natuurlijk licht, biedt de perfecte plek voor uw bedrijf aan huis.
Tuinparadijs: De zuidoostelijk gelegen achtertuin, met veranda en direct aan vaarwater, is een fijne plek om te ontspannen en te genieten.
Slaap- en Badcomfort: Vijf slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen, met twee luxe badkamers, zorgen voor privacy en ontspanning voor het hele gezin.

EEN THUIS WAAR ELK DETAIL TELT

Welkom in een wereld waar elke dag voelt als een vakantie. Dit huis, met een woonoppervlakte van maar liefst 201 m² en een perceel van 549 m², is een toonbeeld van luxe en comfort. Energielabel A+ garandeert een duurzame en kostenefficiënte leefomgeving, terwijl de 17 zonnepanelen en de laadpaal voor je elektrische auto je ecologische voetafdruk minimaliseren.

De woonkamer, met massief eiken houten vloer en vloerverwarming, is het kloppende hart van het huis. De openhaard zorgt voor warmte en gezelligheid tijdens de koudere dagen, terwijl de grote raampartijen het natuurlijke licht binnenlaten en een blik gunnen op je eigen stukje paradijs buiten.

De keuken is een droom voor elke hobbykok. Met een Amerikaanse koelkast, stoomoven, combi-magnetron, inductiekookplaat, quooker en vaatwasser is deze ruimte perfect uitgerust om de heerlijkste gerechten te bereiden. De schuifdeuren bieden de mogelijkheid om een intieme sfeer te creëren of juist de ruimte te betrekken bij de rest van de woonkamer.

De ruime en verwarmde werk-/praktijkruimte is een zegen voor wie thuiswerkt, een eigen bedrijf runt of cliënten wilt ontvangen, met voldoende licht door twee dakkoepels, isolatie.

De tuin is een oase van rust. De aluminium veranda biedt een heerlijke plek om te loungen, terwijl de zon je huid streelt. De bootlift aan je eigen stukje vaarwater nodigt uit tot avontuurlijke uitstapjes op het water.

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, elk een toevluchtsoord voor rust en privacy. De luxe badkamer, met ligbad en aparte inloopdouche, is een spa waar je de dagelijkse stress van je afspoelt. De tweede verdieping verrast met nog twee slaapkamers en een tweede badkamer, ideaal voor gasten of als extra ruimte voor het gezin.

DUURZAAM GENIETEN MET EEN GROEN HART

Dit huis is niet alleen een thuis, maar ook een statement van duurzaam leven. Met 17 zonnepanelen en een eigen laadpaal ben je voorbereid op de toekomst. Het aan vaarwater gelegen perceel en de mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein maken dit huis compleet.

HIGHLIGHTS IN EEN NOTENDOP

Oprit voor twee auto's, toegang tot berging en woning.
Woonkamer met openhaard, U-vormige indeling en erker.
Keuken met high-end apparatuur, afsluitbaar met schuifdeuren.
Achtertuin met veranda, aan vaarwater met bootlift.
Vijf slaapkamers, twee badkamers, over twee verdiepingen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 201
Inhoud woonhuis 771

Overige

Perceel oppervlakte 549
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 201
Inhoud woonhuis 771

Overige

Perceel oppervlakte 549
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere