Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN THUIS WAAR ELK GEZIN VAN DROOMT

Stel je voor: een huis dat niet alleen een thuis is, maar ook een plek waar je kinderen veilig opgroeien, waar je de natuur omarmt en waar het leven met het gezin centraal staat. In de Sieradenbuurt, een oase van rust en groen, staat dit pareltje van een woning. Met het bos als het ware in je achtertuin en het NS-station binnen handbereik, biedt dit huis het beste van twee werelden. 

Het betreft een vanafprijs.

HIGHLIGHTS VAN DIT SCHITTERENDE HUIS

- EEN WARM WELKOM: De ruime hal met o.a. praktische berging en toilet, leidt naar de royale woonkeuken.
- HART VAN HET HUIS: De woonkeuken (2022) is de plek waar liefde en licht samenkomen, uitmondend in de achtertuin via openslaande deuren.Vanzelfsprekend is de keuken voorzien van diverse hedendaagse inbouwapparatuur.
- LICHT EN RUIMTE: De woonkamer op de eerste verdieping baadt in het licht door de grote raampartijen en verbindt binnen met buiten via een schuifpui naar het dakterras.
- PRIVÉ OASE: Het dakterras, met elektrisch zonnescherm, nodigt uit tot ontspannen momenten onder de open hemel.
- COMFORT OP ELKE VERDIEPING: Drie slaapkamers op de tweede verdieping en o.a. een complete badkamer met whirlpool voor ultieme ontspanning.
- ALTIJD EEN PLEK:Nooit meer zoeken naar een parkeerplek dankzij de eigen parkeergelegenheid op het terrein.

EEN HUIS DAT ALLE ZINTUIGEN PRIKKELT

Wanneer je de Sieradenbuurt binnenrijdt, voel je direct de serene sfeer die er hangt. Vogels fluiten, kinderen spelen veilig op straat en het groen van de bomen streelt je ogen. Hier, in deze harmonieuze enclave, vind je een thuis dat meer is dan een stapel stenen.

EEN ENTREE DIE IMPONEERT

Zodra je de auto parkeert op eigen erf, stap je een wereld binnen waar gemak en comfort samensmelten. De ruime hal verwelkomt je met open armen. Hier vind je alles wat je nodig hebt om het dagelijks leven soepel te laten verlopen: een meterkast, wasruimte en een gastvrij toilet met fonteintje. De inpandige berging, voorzien van water en elektriciteit, biedt ruimte voor opslag, verder is er nog een 2e ruimte kan dienen als een werkplek of bijvoorbeeld extra opslagruimte.

DE WOONKEUKEN: HET KLOPPEND HART

De woonkeuken is het kloppend hart van het huis. Hier komen verhalen, dromen en gerechten samen. De keuken, vernieuwd in 2022, is uitgerust met alle moderne inbouwapparatuur die je je maar kunt wensen. De van grond tot plafond reikende ramen zorgen voor een zee aan licht en de openslaande deuren naar de achtertuin maken het mogelijk om de maaltijden naar buiten te verplaatsen zodra de zon zich laat zien.

EEN WOONKAMER DIE ADEMHAALT

Op de eerste verdieping vind je de woonkamer, een ruimte die ademt en waar het daglicht vrij spel heeft door de grote raampartijen. De schuifpui, voorzien van een hor, zorgt voor een naadloze overgang naar het dakterras. Hier kun je, onder het genot van een elektrisch bedienbaar zonnescherm, genieten van de buitenlucht en het uitzicht.

SLAAPKAMERS WAAR DROMEN GEBORGEN ZIJN

De tweede verdieping herbergt drie slaapkamers, elk een toevluchtsoord voor rust en ontspanning. De badkamer is een symfonie van comfort: een whirlpool om in weg te dromen, een douchecabine voor een verkwikkende start van de dag, een wastafelmeubel voor al je verzorgingsrituelen en een vrijhangend closet dat de ruimte compleet maakt.

EEN ENERGIEZUINIGE TOEKOMST

Met een woonoppervlakte van 164 m² en een perceeloppervlakte van 148 m² biedt dit huis alle ruimte die een jong gezin zich kan wensen. Het energielabel A garandeert een duurzame en kostenefficiënte toekomst, waarbij je niet alleen goed doet voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

HIGHLIGHTS IN HONDERD WOORDEN

Een ruime hal met wasruimte en toilet verwelkomt je in dit gezinsparadijs. De inpandige berging biedt veelzijdige mogelijkheden. De woonkeuken, met luxe keuken uit 2022, is het hart van het huis waar licht en liefde samenkomen. De woonkamer op de eerste verdieping is ruim en licht, met een schuifpui die toegang biedt tot het dakterras met elektrisch zonnescherm. Drie slaapkamers, een aparte wasruimte en een complete badkamer met whirlpool bevinden zich op de tweede verdieping. Parkeergelegenheid op eigen terrein maakt het plaatje compleet. Dit is een thuis waar je kunt groeien, lachen en liefhebben.

Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al zitten in die zonovergoten woonkeuken, of ontspannen op het dakterras terwijl de kinderen beneden in de tuin spelen? Dit is geen droom, dit kan jouw realiteit zijn. Neem de stap en plan vandaag nog een bezichtiging in. Bezoek onze website en laat je hart veroveren door dit prachtige huis. Want zeg nou zelf, wie wil er nu niet thuiskomen in een plek die zoveel meer is dan alleen een dak boven het hoofd? Dit is het moment, grijp het met beide handen aan. Welkom thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 164
Inhoud woonhuis 618

Overige

Perceel oppervlakte 148

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 164
Inhoud woonhuis 618

Overige

Perceel oppervlakte 148

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere