Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM THUIS IN DE BOUWMEESTERBUURT
Stelt u zich eens voor: een leven waar het stadse gemak en de natuurlijke rust elkaar ontmoeten. Waar jonge gezinnen en starters op de woningmarkt hun droomhuis vinden. In de Bouwmeesterbuurt van Almere Buiten is dit geen droom, maar werkelijkheid. Hier staat een prachtige, energiezuinige woning te wachten op haar nieuwe bewoners. Met een ruime woonkamer, een moderne keuken en een tuin die uitnodigt tot ontspanning, biedt dit huis alles wat u nodig heeft. Bent u klaar om de stap te zetten naar een plek waar comfort, stijl en gemak samenkomen?

HIGHLIGHTS VAN UW TOEKOMSTIGE THUIS

Ruimtelijk Wonen: De woonkamer ademt ruimte en licht, met directe toegang tot de tuin via een schuifpui.
Culinaire Hoogstandjes: De moderne keuken is uitgerust met de nodige inbouwapparatuur, waaronder een 5 pits inductiekookplaat en Quooker.
Comfortabele Warmte: Geniet van de luxe van vloerverwarming onder de stijlvolle plavuizen van de begane grond.
Privé Oase: Drie slaapkamers op de eerste verdieping, waarvan twee met rolluiken, bieden de nodige rust.
Flexibele Ruimte: De tweede verdieping biedt een open ruimte met potentie voor een extra slaapkamer, inclusief de witgoedopstelling en de CV-ketel.
Buitenleven: De achtertuin, met noordoostelijke ligging, is voorzien van een ruime overkapping en twee bergingen, omgeven door moderne schuttingen.

EEN HUIS DAT ALLE ZINTUIGEN PRIKKELT
Stap binnen in een wereld waar elke dag voelt als thuiskomen. De ruime woonkamer, met zijn schuifpui die een naadloze overgang naar de tuin creëert, biedt een plek voor ontspanning en samenzijn. De moderne keuken, een waar paradijs voor de thuiskok, is uitgerust met inbouwapparatuur die uw culinaire avonturen naar een hoger niveau tilt. De plavuizen met vloerverwarming zorgen voor een aangename warmte die uw voeten zullen waarderen.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers, elk een canvas voor uw persoonlijke inrichting. De moderne badkamer, met een stijlvol wastafelmeubel en een inloopdouche, biedt een frisse start van de dag. De overloop herbergt een extra opbergkast, een detail dat het praktische met het aangename verenigt.

De tweede verdieping verrast met een open ruimte die schreeuwt om creativiteit. Maak hier uw droomslaapkamer of een inspirerende werkplek. De aanwezigheid van de witgoedaansluiting en de CV-ketel benadrukken het gebruiksgemak van deze woning.

De achtertuin is een verlengstuk van uw woonplezier. Met een ruime aluminium overkapping en twee bergingen is er genoeg ruimte voor zowel ontspanning als opslag. De moderne schuttingen aan weerszijden zorgen voor privacy en een eigentijdse uitstraling.

DUURZAAM EN ONDERHOUDSVRIENDELIJK
Deze woning is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor uw portemonnee en het milieu. Met een energielabel A bent u verzekerd van een lage energierekening en een duurzame leefomgeving. De kunststof kozijnen dragen bij aan het onderhoudsgemak en de isolatie van uw nieuwe thuis.

DE PERFECTE MATCH VOOR UW LEVENSSTIJL
- Ruime woonkamer met schuifpui naar de tuin
- Moderne keuken met inbouwapparatuur
- Vloerverwarming op de begane grond
- Drie slaapkamers op de eerste verdieping
- Extra slaapkamer mogelijk op de tweede verdieping
- Achtertuin met overkapping en bergingen

LOCATIE
De ligging van deze woning is ideaal. De Bouwmeesterbuurt is een rustige en groene wijk aan de buitenrand van Almere. Alle voorzieningen zijn nabij, waaronder scholen, winkels en openbaar vervoer. Daarnaast is de bereikbaarheid ook erg goed, met snelle toegang tot de snelwegen A6 en A27, bushalte en treinstation.

EEN OPROEP TOT ACTIE
Voelt u de warmte van de vloerverwarming al onder uw voeten? Ziet u zichzelf al koken in de luxe keuken? Dit huis in de Bouwmeesterbuurt wacht op u. Neem contact op voor een bezichtiging en zet de eerste stap naar uw nieuwe thuis. Waar wacht u nog op?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 393

Overige

Perceel oppervlakte 158

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 393

Overige

Perceel oppervlakte 158

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere