Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Er zijn nog een paar plekken vrij! Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN HUIS MET MOGELIJKHEDEN IN NOORDERPLASSEN-WEST
Ben je handig en zie je een huis niet alleen als thuis, maar ook als een project waar je je eigen stempel op kunt drukken? Dan is deze woning in Noorderplassen-West de uitgelezen kans voor jou. Gelegen in een kindvriendelijke buurt met alle nodige voorzieningen binnen handbereik, biedt dit huis een solide basis voor jonge gezinnen die hun droomhuis willen realiseren. Met een eigen parkeerplaats en ruime schuur is het gemak al aanwezig. 

DE FEITEN OP EEN RIJ
Ruimte voor Groei: Met maar liefst 5 slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen, biedt dit huis alle ruimte voor een groeiend gezin.
Zonovergoten Momenten: Geniet van de middagzon in de tuin op het noordwesten of verwelkom de ochtend op het dakterras gelegen op het zuidoosten.
Duurzaam Wonen: Met energielabel A ben je verzekerd van een comfortabel en energiezuinig thuis.
Renovatie nodig: De woning wordt opgeleverd in de huidige staat en is toe aan renovatie. De badkamer functioneert niet en het schilderwerk aan de buitenzijde vraagt om een frisse laag verf. 
Eigen parkeerplaats: Nooit meer zoeken naar een parkeerplaats dankzij je eigen parkeerplek aan de achterzijde, grenzend aan een mandelig perceel.

EEN SOLIDE BASIS OM OP VOORT TE BOUWEN
Deze tussenwoning biedt een mooie basis voor wie bereid is de handen uit de mouwen te steken. De begane grond beschikt over een tegelvloer met vloerverwarming. De keuken, hoewel toe aan nieuwe inbouwapparatuur, biedt genoeg ruimte voor culinaire avonturen en gezellige etentjes. De rolluiken en het Frans balkon aan de voorzijde bieden privacy en een vleugje Europese charme. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de achtertuin op het noordwesten en biedt ruimte voor ontspanning in de middagzon.

De drie slaapkamers op de eerste verdieping zijn de perfecte toevluchtsoorden voor je kinderen of kunnen dienen als studeerkamer of thuisgym. De lichte laminaatvloer en het stucwerk op de wanden vormen een goede basis om het geheel naar smaak af te werken. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een Frans balkon en elektrische rolluiken. In de kleinste kamer bevindt zich de wasmachine en droger aansluiting. Daarnaast tref je op deze verdieping een apart toilet en een badkamer van mooi formaat. Helaas functioneert deze niet en is het tijd om deze te moderniseren.  

De tweede verdieping verrast met nog eens twee slaapkamers en een dakterras waar je de dag kunt beginnen met een kop koffie en de opkomende zon. Tot slot heb je ook op deze verdieping een apart toilet, maar deze is niet in gebruik. 

Noorderplassen is een prachtige, natuurrijke omgeving die bijzonder geschikt is voor gezinnen met kinderen. Het huis bevindt zich op een strategische locatie, met gemakkelijke toegang tot allerlei voorzieningen zoals scholen, een supermarkt, openbaar vervoer, een jachthaven en een bos, allemaal op korte loopafstand. Aan de voorkant ligt de woning aan een rustige straat, terwijl aan de achterkant een gedeeld binnenterrein te vinden is. Bovendien beschikt u aan de achterzijde van het huis over een eigen parkeerplek en een ruime schuur voor extra opslag of hobbyruimte.

Bijzonderheden
De woning heeft een definitief energielabel, te weten A.
Wordt in de huidige staat aangeboden;
Oplevering niet eerder dan 4 juni 2024
Mandelig perceel (bewonersvereniging thuishaven) waar je circa €15,- per maand voor betaald. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 155
Inhoud woonhuis 549

Overige

Perceel oppervlakte 138

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 155
Inhoud woonhuis 549

Overige

Perceel oppervlakte 138

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere