Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN BOUWMEESTERBUURT

Stel je voor: een ruimtelijk canvas waarop jouw woonwensen tot leven komen, omringd door alle gemakken die een gezin zich maar kan wensen. Dit is geen droom, maar een prachtige realiteit in de Bouwmeesterbuurt. Hier staat een huis dat wacht op de creatieve geest van jonge gezinnen of die met opgroeiende kinderen die op zoek zijn naar meer ruimte. Een plek waar de ochtendzon je zachtjes wekt en de tuin een speelparadijs voor je kinderen vormt. Dit huis is een belofte van geluk, een plek waar herinneringen gemaakt worden.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Potentieel voor Personalisatie: De woning biedt ruime mogelijkheden voor aanpassingen naar eigen smaak.
Ruimtelijke Woonkamer: Dubbele deuren openen naar een zonnige achtertuin.
Keuken met Potentie: Transformeer deze ruimte tot het hart van je huis.
Multifunctionele Ruimtes: Een bijkeuken, extra kamer en de 'garage' bieden eindeloze mogelijkheden.
Vier Slaapkamers: Ruimte voor iedereen, met een zolder als bonus.
Zuidoostelijke Tuin: Geniet van de zon in je riante tuin, compleet met berging en oprit.

EEN THUIS WAAR JE HART VOL VAN ZAL ZIJN

Stap binnen in een wereld waar je woonfantasieën tot leven kunnen komen. De ruime woonkamer, met voldoende licht dankzij de dubbele openslaande deuren, nodigt uit tot gezellige familieavonden en uitbundige kinderfeestjes. De keuken, wacht op jouw visie om een culinair centrum te worden waar geuren en smaken samenkomen.

De bijkeuken, met de praktische witgoedaansluiting en bergruimte, leidt naar een multifunctionele ruimte die schreeuwt om een bestemming. Wordt het een slaapkamer met badkamer, speelkamer, een kantoor, of misschien een fitnessruimte? De aangrenzende 'garage' biedt extra opslag of de kans op een uitgebreide hobbyruimte.

Op de eerste verdieping vind je vier slaapkamers, elk een eigen koninkrijk voor rust en privacy. De ruime overloop kan omgetoverd worden tot een extra speel- of studeerruimte ook is hier een vlizotrap naar de zolder voor extra opbergmogelijkheden. En de badkamer die ook geheel naar eigen inzicht gemoderniseerd kan worden.

De tuin op het zuidoosten is een groene oase waar de zon de hele dag speelt met schaduwen. Kinderen kunnen hier veilig spelen, terwijl je zelf geniet van een kopje koffie of een goed boek. De houten berging biedt ruimte voor fietsen en tuingereedschap, en de eigen oprit betekent nooit meer zoeken naar een parkeerplek.

DE PERFECTE PLEK VOOR JOUW GEZIN

Met een woonoppervlakte van 146m² op een perceel van 397m² is er ruimte in overvloed. De vier slaapkamers zorgen ervoor dat iedereen zijn eigen plekje heeft, terwijl de tuin op het zuidoosten garant staat voor zonovergoten middagen en avonden. Dit huis is een plek waar je samen kunt groeien en bloeien.

BOUWMEESTERBUURT

De Bouwmeesterbuurt is een aantrekkelijke en veelzijdige woonwijk in Almere Buiten, die bekend staat om zijn ruime opzet en groene karakter. De wijk is kindvriendelijk met diverse speelplaatsen, scholen en kinderopvangcentra binnen handbereik. Voor de dagelijkse boodschappen en winkelen kunnen bewoners terecht in het nabijgelegen winkelcentrum van Almere Buiten of de DoeMere, een groot winkelgebied met een breed aanbod aan winkels en voorzieningen. Natuurliefhebbers waarderen de Bouwmeesterbuurt vanwege de nabijheid van het Polderpark en de Oostvaardersplassen. De wijk is ook goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto, met snelle verbindingen naar de A6 en A27 en het treinstation Almere Buiten.

HIGHLIGHTS UITGELICHT

Ontdek een huis dat wacht op jouw visie. Een ruime woonkamer met dubbele deuren naar de tuin, een keuken klaar voor een make-over, en een bijkeuken die leidt naar een multifunctionele ruimte en garage. Boven vind je vier slaapkamers en een badkamer die wacht op jouw ontwerp. De tuin op het zuidoosten, met berging en oprit, maakt het plaatje compleet.

Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al zitten in die zonovergoten tuin, of koken in je zelfontworpen keuken? Dit is je kans om niet alleen een huis, maar een thuis te creëren. Een plek waar liefde groeit en herinneringen worden gemaakt. Wacht niet tot morgen, want dit huis is vandaag beschikbaar voor jouw toekomst. Bezoek onze website en plan direct jouw bezichtiging. Laat je hart spreken en maak van dit huis jouw droomhuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 146
Inhoud woonhuis 579

Overige

Perceel oppervlakte 397
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 146
Inhoud woonhuis 579

Overige

Perceel oppervlakte 397
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere