Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Kom naar het open huis of plan direct online een bezichtiging in via onze website.

EEN DROOMSTART IN DE FILMWIJK

Ontdek deze speelse tussenwoning met een unieke architectonische uitstraling in een van de meest gewilde wijken van de stad. Aan de woning zelf hoef je vrijwel niks meer te doen. De dakbedekking is in 2016 vernieuwd, je beschikt over onderhoudsarme kunststof kozijnen met HR++ glas, 12 zonnepanelen en energielabel A++. Met het stadshart op loopafstand en alle voorzieningen binnen handbereik, biedt dit huis meer dan alleen een dak boven je hoofd. Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

HIGHLIGHTS VAN JOUW TOEKOMSTIGE THUIS

Energiezuinig: De combinatie van energielabel A++, hoogrendementsglas en recent vernieuwde dakbedekking zorgt voor een optimale isolatie. Het hele jaar door geniet je van een aangenaam binnenklimaat, zonder je zorgen te maken over hoge stookkosten of tochtige hoekjes. 
Speelse indeling: De speelse indeling nodigt uit tot creatief wonen en inrichten, passend bij jouw persoonlijke stijl. Dit is een thuis waar je je eigen stempel op kunt drukken, een plek die meegroeit met jouw levensstijl.
Woonkeuken en royale living: De architectuur van deze woning speelt met ruimte en licht. De vide in de woonkamer creëert een open sfeer, terwijl de woonkeuken met kookeiland een centrale plek in huis vormt voor zowel dagelijkse maaltijden als gezellig samenzijn.
Zonnige tuin: De achtertuin is gelegen op het zuiden en beschikt over een jacuzzi, berging en een overkapping. De ideale plek voor lange zomeravonden.
Slaapkamer/werkkamer: Op de begane grond tref je de veelzijdige kamer aan de voorzijde, ideaal als werkruimte of slaapkamer én voorzien van een praktische kastenwand.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS
Bij binnenkomst wordt direct duidelijk dat er aan elk detail is gedacht. De hal is prettig licht vanwege het dakraam en geeft toegang tot de slaap/werkkamer aan de voorzijde. Hier tref je tevens een praktische kastenwand voor optimale opbergruimte. De woonkeuken, één van de gezelligste ruimtes van de woning, nodigt uit tot het bereiden van heerlijke maaltijden en lekker lang tafelen. De keuken is voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, koelkast, vriezer, oven, vaatwasser en afzuigkap. De open trap verbindt de keuken met de woonkamer en biedt toegang tot de tuin, waar de jacuzzi een luxe toevluchtsoord vormt.

De woonkamer is gelegen op de eerste verdieping en zowel vanuit de keuken als de hal bereikbaar. De hoge raampartijen en open vide, creëren een gevoel van openheid en verbinding met de rest van de woning. De afwerking met gestucte wanden en een hoogwaardige laminaatvloer zorgt voor een moderne en tegelijkertijd warme uitstraling.

Op de tweede verdieping wacht een slaapkamer die je omarmt met comfort. De slaapkamer beschikt over een laminaatvloer, strakke wanden en airconditioning. Hier is een mooie inloopkast gecreëerd die ruimte biedt voor al je kleding en meer. Vanaf de overloop heb je toegang tot de wasruimte en de badkamer voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. 

Het huis is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een zegen voor de portemonnee. Met energielabel A++ en onderhoudsarme kunststof kozijnen met HR++ glas en 12 zonnepanelen, ben je verzekerd van een duurzame investering. De dakbedekking is in 2016 vernieuwd, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over groot onderhoud op termijn.

De achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden, hier geniet je dus van heel wat zonuren. De vrijstaande houten berging biedt ruimte voor fietsen en gereedschap, terwijl de overkapping (2020) de perfecte plek is voor lange zomeravonden met vrienden en familie.

EEN SPEELSE EN LICHTE WONING MET KARAKTER
Deze woning is een toonbeeld van bijzondere architectuur, waar speelsheid en licht samenkomen om een unieke woonervaring te creëren. Met het stadshart, het Lumièrepark en alle voorzieningen binnen handbereik, is dit huis perfect gepositioneerd voor een leven vol gemak en plezier.

Voel je de vonk al overslaan? Zie je jezelf al wonen in dit huis vol licht en leven? Wacht dan niet langer en neem contact op voor een bezichtiging. Dit is jouw kans om een nieuw hoofdstuk te beginnen in een huis dat niet alleen je hart sneller laat kloppen, maar ook je toekomst verzekert. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Jouw droomhuis in de Filmwijk wacht op je. Maak het jouw thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 308

Overige

Perceel oppervlakte 126

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 308

Overige

Perceel oppervlakte 126

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere