Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de polderwijk van Urk staat deze gezellige eengezinswoning te koop op Zomerpeil 5. Met een bouwjaar van 2003 en een energielabel A, is dit de ideale woning voor jonge gezinnen en starters die op zoek zijn naar een comfortabele plek om thuis te komen.
Deze karakteristieke tussenwoning biedt een sfeervolle woonbeleving in een kindvriendelijke buurt. Met een perceeloppervlakte van 142,00 m2 is er voldoende ruimte om je eigen thuis te creëren en te genieten van het goede leven op Urk.
Bij binnenkomst word je verwelkomd door een lichte en ruime woonkamer waar gezelligheid centraal staat. De gezellige keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en biedt voldoende ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden en samen te genieten aan tafel.
We lopen door naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 slaapkamers, elk met hun eigen sfeer en voldoende ruimte. De badkamer is uitgerust met een ligbad en wastafel. Ideaal om na een dag hard werken, je terug te kunnen trekken om heerlijk te ontspannen.
De 2e verdieping is nog een open ruimte, maar is prima geschikt voor een 4e of zelfs 5e (slaap) kamer. Uiteraard is het ook mogelijk om een dakkapel te plaatsen. Hierdoor creëer je nog meer ruimte op deze verdieping.
We lopen nog even terug naar de tuin. Hier bevindt zich een terras waar je vanaf de eerste zonnestralen al heerlijk kunt vertoeven. De achtertuin heeft een ruime terrasoverkapping, dus ook bij regen is het op zomerpeil 5 genieten van het buiten zijn. Daarnaast biedt de omgeving tal van voorzieningen en faciliteiten, zoals scholen, kerken, winkels en recreatiemogelijkheden, waardoor het hier heerlijk wonen is.
Ben jij op zoek naar een fijne plek om thuis te komen? Dan is deze tussenwoning op Zomerpeil 5 de ideale keuze voor jou.
Neem snel contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. Je nieuwe thuis wacht op je!

Begane grond: entree met meterkast, garderobe & trapopgang, ruime woonkamer, keuken met landelijke inrichting (w.o. 5 pits gasfornuis en vaatwasser ) 1e toilet, ruime achterstraat met houten terrasoverkapping en schuur
Eerste verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, wastafel en 2e toilet.
Tweede verdieping: zolder met 1 slaapkamer

• Verwarming d.m.v. centrale verwarming en deels vloerverwarming keuken
• PVC vloer op de benedenverdieping en in de keuken liggen tegels
• Kindvriendelijke buurt met speeltuin voor de deur
• Woning met potentie
• Woning is nog prima uit te breiden met b.v. een dakkapel
• Energielabel A!!
• In overleg leeg te aanvaarden
• Kosten koper en gunning voorbehouden

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 135.1
Inhoud woonhuis 478.48
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 142
Tuin achter Ja
Oppervlakte woonkamer 19.87
Aantal slaapkamers 4

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 135.1
Inhoud woonhuis 478.48
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 142
Tuin achter Ja
Oppervlakte woonkamer 19.87
Aantal slaapkamers 4

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra Makelaardij b.v.