Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Da’s klasse…….

Je zou het misschien niet verwachten als je voor de deur staat; een huis vol comfort, luxe en vooral heel veel ruimte. Toch is dat nu precies wat je hier te wachten staat! Deze ruime 2/1 kapwoning op het Roer is er uit de categorie “Altijd meer dan je verwacht”. We trakteren je op bovengemiddeld veel comfort, zo zijn de badkamer, de keuken en het toilet lekker luxe en is er boven verwachting veel ruimte.

Nieuwsgierig naar dat wat achter de gevel verborgen ligt? Loop dan even met ons mee tijdens een virtuele rondleiding. Een waarschuwing vooraf; laat je verrassen door de kwalitatieve keuzes en de prachtige styling. Genoeg dus om je over te verbazen.

Nadat we de auto in de garage of voor de deur hebben geparkeerd, lopen we de woning in. Hier ervaar je meteen een gevoel van sfeer en de ruimte. De begane grond is namelijk flink van formaat en heeft allerlei leuke hoekjes om zitjes in te creëren. De stenen vloer en witte wanden maken het plaatje compleet. Hier ben je thuis.

Via de entree is de keuken te bereiken. Een lekker avondje kokkerellen voor het gezin, vrienden en/of familie gaat je hier prima af! Je hebt namelijk divers inbouwapparatuur tot je beschikking staan. De keuken ziet er leuk uit met een spatwand achter het fornuis. Ook heb je genoeg werk- en bergruimte. In de bijkeuken verstopt achter de schuifwand is de witgoedaansluiting. . Fijne extra is de openslaande deuren naar de achtertuin. Op zomerse dagen doe je deze natuurlijk wagenwijd open.Zon heb je hier overigens in overvloed. Voor zonaanbidders is dit dus de uitgelezen plek.
Vanuit de bijkeuken heb je toegang tot het toilet, de ruime achtertuin en je eigen gym. Ja, dat lees je goed, een eigen gym. Dat is pas luxe! Uiteraard, is het mogelijk om hier een thuiswerkplek van te maken. Ook voor de hobbyisten of klussers onder ons is deze ruimte natuurlijk ook méér dan geschikt.

Op de eerste verdieping treffen we drie ruime en lichte slaapkamers, waaronder één slaapkamer met inloopkast en de badkamer aan. De badkamer is een ware eyecatcher en douchen doe je in de moderne inloopdouche. Verder is er hier het tweede toilet en een mooi wastafelmeubel. Ook ligt er een prachtige vloer met vloerverwarming.

Een verdieping hoger zijn nog twee grote slaapkamers. Beide kamers zijn lekker ruim en zijn nog naar eigen wens in te richten.

En dan willen wij uiteraard nog even terugkomen op de centrale locatie. Naast het feit dat de woning op zich al heel gunstig ligt, ben je snel bij diverse winkels voor je dagelijkse boodschappen, scholen en kerken en staat de woning in een kind vriendelijke buurt.

Alles begint bij de basis maar als die goed is, weet je: je hebt iets bijzonders in handen. Laat dat nu gelden voor het Roer 16. Een compleet instapklaar huis, nieuwerwets en waar jij dus zorgeloos kunt gaan wonen op een heerlijke plek. Dat zijn toch de voorwaarden voor jaren woonplezier. Spreekt jou dat wel aan? Dan zien we je graag snel bij een bezichtiging.

Begane grond: hal met meterkast, trapopgang, woonkamer, keuken, bijkeuken, gym, vrijstaande stenen berging
Eerste verdieping: Overloop, 3 slaapkamers en de badkamer
Tweede verdieping: Overloop en 2 (slaap) kamers

- Ruime 2/1 kapwoning
- Luxe & comfort
- Bouwjaar 1996
- Keuken & badkamer vernieuwd in 2020
- Perceeloppervlakte 320 m2
- Zeer goed onderhouden
- Achter de woning is een speeltuintje voor de kinderen te vinden
- Woning voorzien van zonnepanelen
- Kosten koper & gunning voorbehouden

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 181.8
Inhoud woonhuis 652.36
Aantal verdiepingen 3

Overige

Garage Ja
Garage opp 54.85
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 320
Garage water Ja
Oppervlakte woonkamer 34.52
Garage carport Ja
Garage electra Ja
GarageCV verwarmd Ja
Aantal slaapkamers 5
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 181.8
Inhoud woonhuis 652.36
Aantal verdiepingen 3

Overige

Garage Ja
Garage opp 54.85
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 320
Garage water Ja
Oppervlakte woonkamer 34.52
Garage carport Ja
Garage electra Ja
GarageCV verwarmd Ja
Aantal slaapkamers 5
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra Makelaardij b.v.