Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een maatje meer…
Als we het over kleding hebben, is een maatje meer vaak iets dat je liever niet hebt, in huizenland is een maatje meer nou juist precies wat je wel wilt. Stel je voor, heerlijk wonen op de Zandplaat in een ruime hoekwoning! Je begrijpt, dit maatje meer is geschikt voor iemand die op ons mooie dorp wil (blijven) wonen en wel wat extra ruimte kan gebruiken.

Nog niet overtuigd? Hier wat cijfers op een rijtje:
- 217 m2 perceel oppervlak
- 140 m2 woonoppervlak
- Speeltuintje op loopafstand
- Woning is in de loop der jaren goed onderhouden
- Ruime woonkamer
- Ruime keuken
- 5 ruime slaapkamers
- Bergruimte
-Ruime garage
- Voorzien van Zonnepanelen

Ruimte genoeg dus voor een groot gezin, extra ruimte voor je hobby- of een werkkamer, een gezellig avondje met vrienden/familie en lekker eten in de keuken of barbecueën in de tuin. Dit alles vind je op Zandplaat 57. Uiteraard heeft het een centrale ligging en op korte afstand van het gezellige Oude Dorp. Hier zijn tal van leuke winkels en eetgelegenheden. Vervelen is er hier dus niet bij. Het Urkerhard is op slechts enkele minuten afstand, dus de dagelijkse boodschappen doe je eenvoudig in de buurt.

Als je het huis binnenstapt, valt meteen de fijne sfeer je direct op. Via de hal loop je door naar de ruime woonkamer en het valt meteen op dat het lekker licht is. Dit komt mede door de grote ramen maar ook de open verbinding met de keuken. Sfeermaker in de woonkamer is de haard. Deze stook je op koude dagen natuurlijk lekker hoog op, wijntje in je ene hand en een lekker tijdschrift in de andere, wie doet je wat?

De keuken is aan de achterzijde van de woning van het huis geplaatst. De rechte opstelling is voorzien van de nodige inbouwapparatuur en hier kun je je culinaire ei zeker kwijt. We lopen door naar de bijkeuken. Hier is het toilet en een extra bergkast. Via de bijkeuken lopen we door naar de garage en naar de tuin in. De ruime garage is prima om te bouwen tot eigen salon of kantoor.

Loop ook even mee naar de eerste verdieping. Hier zijn 3 grote slaapkamers. Ook heeft één slaapkamer toegang tot een droogplat. De badkamer beschikt over een douche, 2e toilet, design radiator en een wastafel.

De overige 2 slaapkamers vind je op de tweede verdieping en last but not least op deze verdieping bevindt zich tevens nog een heuse inloopkast voor het nodige om op te bergen.

Loop ten slotte nog even mee naar de achtertuin. De ligging is op het zuidoosten, dus een heerlijke ligging en heeft de zon vrij spel.

Kortom, hier kun je nog lang zorgeloos van genieten. Ving je tot nu toe bot in de huizenmarkt? Lukte het maar niet om juist die goede combinatie te vinden van ruimte en een fijne omgeving? Kies jij voor lekker centraal en verhuizen zonder zorgen? Dan is deze woning de plek die jij zoekt.

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 134.9
Inhoud woonhuis 477.78
Aantal verdiepingen 3

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 217
Oppervlakte woonkamer 69.34
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 134.9
Inhoud woonhuis 477.78
Aantal verdiepingen 3

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 217
Oppervlakte woonkamer 69.34
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra Makelaardij b.v.