Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

EEN THUIS WAAR ELK GEZINSVERHAAL TOT LEVEN KOMT

Stel je voor: een ruimtelijk toevluchtsoord waar gezinsleven, zorg voor elkaar en professionele ambities naadloos samenvloeien. Dit is geen droom, maar de realiteit in deze prachtige woning in de Eilandenbuurt van Almere. Perfect voor gezinnen die meer ruimte zoeken, voor hen die een mantelzorgwoning zoeken, of voor de ondernemersgeest die het huis als kantoor wil benutten. Hier vind je het allemaal!

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Ruimtelijke Beleving: De woonkamer ademt vrijheid uit met dubbele openslaande deuren naar een zonnige tuin.
Culinaire Hoogstandjes: Een moderne keuken, uitgerust met topapparatuur wacht op jouw kookkunsten.
Elegante Basis: Een massieve houten vloer geeft de begane grond een warme en natuurlijke uitstraling.
Flexibele Ruimtes: Een aanbouw met kantoor/slaapkamer en een luxe tweede badkamer, compleet met inloopdouche en vloerverwarming.
Eerste verdieping: Drie ruime slaapkamers boven, plus een moderne badkamer met alles erop en eraan, inclusief een aparte waskamer.
Buitenleven: Geniet van de westelijk gelegen, onderhoudsvrije tuin met overkapping en extra berging.

EEN HUIS DAT JE ZINTUIGEN PRIKKELT

Stap binnen in een wereld waar elke dag een nieuw hoofdstuk van je gezinsverhaal wordt geschreven. De woonkamer, met zijn royale afmetingen en lichtinval, vormt het hart van het huis. De dubbele openslaande deuren zorgen voor een naadloze overgang naar de tuin, waar de zon je huid verwarmt en de dagelijkse stress als sneeuw voor de zon verdwijnt.

De keuken is een culinair podium waar de geuren van vers bereide maaltijden je tegemoetkomen. De inbouwapparatuur en de inductiekookplaat staan garant voor een efficiënte en plezierige kookervaring. De houten vloer onder je voeten voegt een authentiek en robuust karakter toe aan de begane grond.

De aanbouw biedt een flexibele ruimte die nu dient als kantoor, maar ook als slaapkamer de begane grond kan fungeren. Ideaal voor thuiswerkers of als mantelzorgwoning. De tweede badkamer is een toonbeeld van comfort met vloerverwarming en een inloopdouche waarin je de dag van je afspoelt.

Op de eerste verdieping vind je drie goed bemeten slaapkamers, elk een canvas voor persoonlijke invulling. De moderne badkamer is een oase van rust met een dubbel wastafelmeubel, douche, ligbad en een toilet. De waskamer op de overloop maakt het leven net wat makkelijker. De eerste verdieping is volledig voorzien van een houten vloer voor een warme uitstraling.

De tuin, met een ideale ligging op het westen, nodigt uit tot lange zomeravonden en minimale onderhoudszorgen. De overkapping en extra berging zijn praktische toevoegingen die het buitenleven compleet maken. En met een voortuin die ruimte biedt voor twee auto's, is parkeren nooit een probleem.

DUURZAAM EN TOEKOMSTGERICHT WONEN

Met 12 zonnepanelen op het dak en een energielabel A+ is deze woning niet alleen comfortabel, maar ook energiezuinig en klaar voor de toekomst. Levensloopbestendig wonen is hier mogelijk, dankzij de doordachte indeling en de aanwezige voorzieningen.

DE HIGHLIGHTS IN EEN NOTENDOP

Ontdek een ruime woonkamer met directe toegang tot een zonnige tuin, een moderne keuken met alle benodigde inbouwapparatuur, en een houten vloer die de begane grond siert. Een aanbouw met multifunctionele ruimte, inclusief een luxe badkamer, maakt het plaatje compleet. Boven wachten drie slaapkamers en een moderne badkamer met ligbad op je. De onderhoudsvrije tuin op het westen, met overkapping en extra berging, plus een voortuin met ruimte voor twee auto's, maken dit huis tot een waar paradijs.

EEN HUIS DAT JE MOET BELEVEN

Voel de warmte van de massieve houten vloer, proef de sfeer van gezellige familiediners in de ruime keuken, en ervaar de rust in de zonnige tuin. Dit huis in de Eilandenbuurt van Almere is een plek waar herinneringen worden gemaakt en dromen werkelijkheid worden. Ben je klaar om je nieuwe hoofdstuk te beginnen? Neem contact op en plan je bezichtiging in. Dit is niet zomaar een huis, dit is jouw toekomstige thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 542

Overige

Perceel oppervlakte 249

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 542

Overige

Perceel oppervlakte 249

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere