Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Het nieuwbouwplan Wetterwille worden 20 kavels gerealiseerd voor de bouw van een vrijstaande woning gelegen aan het westelijk deel van het Friese dorp Delfstrahuizen. Deze nieuwe, ruime en waterrijke woonwijk biedt u de unieke gelegenheid te wonen aan open vaarwater, dat gelegen is aan de rand van het Tjeukemeer, één van de bekende Friese meren.
Vanuit de woonwijk kunt u, eventueel vanaf uw eigen ligplaats, via verschillende vaarroutes door heel Friesland varen en ook het IJsselmeer bereiken. Met de aangrenzende gezellige dorpen Delfstrahuizen en Echtenerbrug en de natuurgebieden Rottige Meente, Weerribben en Gaasterland op korte afstand, is wonen in deze omgeving naast de watersport, ook zeer aantrekkelijk voor fiets- en wandelliefhebbers. Wonen in nieuwbouwplan Wetterwille staat garant voor rust, privacy, genieten en vrijheid, waarbij elke dag het ultieme vakantiegevoel zal overheersen!
Het nieuwbouwplan Wetterwille is gelegen aan de noordzijde van de Pier Christaansloot. De ontsluiting van de wijk komt vanaf de hoofdweg door het dorp, de Marwei. Aan de westzijde is het Tjeukemeer gelegen met een strand, dat bereikbaar wordt gemaakt door de nieuwe toegangsweg. Ten noorden wordt het plan begrenst door weilanden.
Het totale plangebied bestaat uit drie onderdelen:
1. Het nieuwbouwplan Wetterwille ligt tegen het bestaande dorp Delfstrahuizen aan en is bestemd voor permanente bewoning voor 45 nieuwbouwwoningen in een mix van vrije kavels en projectbouw. Een deel van deze woningen komt aan open vaarwater met een eigen ligplaats. Aan de noordzijde komen een viertal bijzondere kavels met vrij te bebouwen kavels. Deze vier kavels bieden vrij uitzicht op de weilanden, het strand en het Tjeukemeer. De projectbouw zal worden gerealiseerd in het middengebied.
2. De bestaande camping van A & A recreatie zal een complete upgrade ondergaan met nieuwe inrichting, waarbij het oeverdeel aan de Pier Christaansloot wordt vrijgemaakt van caravans voor een beter zicht op de Pier Christiaansloot. Achter de camping komt een geheel nieuwe passantenhaven.
3. Watervilla’s Friese Meren is het recreatiegebied dat ontwikkeld wordt door projectontwikkelaar Kontour Vastgoed met maximaal 50 luxe recreatiewoningen voor recreatieve bewoning. Deze woningen bevinden zich aan het vaarwater aan de rand van het Tjeukemeer.
De kavels:
Kavels A1 – A4: Ten noorden van de ontsluitingsweg vanaf Delfstrahuizen liggen vier kavels met verschillende kavelmaten, die een fraai uitzicht bieden over de landerijen en het Tsjûkemar.
Kavels B 1 – B2: Liggen in het middengebied ten zuiden van de toegangsweg vanaf De Marwei Delfstrahuizen. Het zijn een tweetal kavels t.b.v. vrijstaande woningen.
Kavels B3-B4-B5: betreffen clusters in het middengebied ook bereikbaar vanuit Delfstrahuizen, hier kunnen vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen en rijwoningen gebouwd worden. Deze zullen projectmatig gebouwd worden. Ontwikkeling moet nog opgestart worden, nadere info volgt ter zijner tijd. Een achttal ligplaatsen wordt eerst aan de kopers van dit ‘droge gebied’ worden aangeboden!
Kavels D1-D2-D3: Deze kavels liggen in het middengebied ten zuiden van de toegangsweg vanaf De Marwei Delfstrahuizen. Deze 3 kavels zijn bestemd voor vrijstaande woningen.
Kavels C1 – C11: wederom zijn deze kavels vanaf de ontsluitingsweg bereikbaar, maar ook direct gelegen aan het water met een eigen ligplaats. Dit vaarwater vanaf de kavels komt uit in het open vaarwater de Pier Christaanssloot. Vanuit de Pier Christiaanssloot is het Tjeukemeer op korte afstand en is ook het IJsselmeer en de andere Friese meren en de Kop van Overijssel te bereiken.
Bouwkavels vanaf € 102.500.- vrij op naam en inclusief BTW.
Op de projectsite www. wetterwille-delfstrahuizen .nl is uitgebreide informatie beschikbaar met betrekking tot beschikbaarheid van de kavels evenals de voorwaarden uit het bestemmings- en beeldkwaliteitsplan.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Huis kopen in deze markt?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Aantal toiletten 0

De Woudenhof Makelaars en Rentmeesters

Nieuwedijk 13B
8531HK Lemmer (Friesland)
T: 0561-691717
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Wetterwille in Delfstrahuizen?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis