Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Rustig gelegen eengezinswoning met o.a. woonkamer met openhaard en schuifpui, open keuken met diverse apparatuur, 3 ruime slaapkamers, badkamer met ligbad en douche en vaste trap naar zolderverdieping. Deze woning is gelegen aan de rand van de geliefde woonwijk Amby. Op loopafstand bevinden zich alle voorzieningen (winkels, openbaar vervoer, basisschool, etc.) daarnaast heeft Amby een uitstekende aansluiting op de uitvalswegen richting de A2 en A79.


Indeling:

Begane grond:

Vanuit de entree, heeft men toegang tot de half betegeld toiletruimte met hangcloset en fonteintje, trapopgang, meterkast en de berging gelegen aan de voorzijde van de woning.
De voordeur is verplaatst waardoor de entree van de woning is extra ruimer is geworden.

De woonkamer beschikt over een houten plankenvloer welke dorpel loos doorloopt naar de hal, toilet en de keuken. Via 2 grote schuifpuien heeft men optimaal tuincontact. Verder beschikt de woonkamer over een sfeervolle openhaard.

De open keuken beschikt over een keukenopstelling met boven-onderkasten en lades. De keuken is uitgerust met diverse apparatuur zoals een vaatwasser, oven, keramische kookplaat, een RVS afzuigkap en een spoelunit met een 1-greeps mengkraan.

1e verdieping:

Via de overloop heef men toegang tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, een douche een badkamermeubel met wastafel en een 2e toilet.

De slaapkamers zijn ruim van opzet en voorzien van een praktische laminaatvloer. Een van de slaapkamers is gelegen aan de achterzijde, twee slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning. Eén slaapkamer aan de voorzijde beschikt over muurkasten. Eén slaapkamer beschikt over een trapkast.

Een vaste trap biedt toegang tot de zolderverdieping.

 

2e verdieping:

Op de zolderverdieping bevindt zich de hobbykamer welke waarvan men eventueel een vierde slaapkamer kan realiseren. Deze zolderverdieping kenmerkt zich door veel bergruimte.
Tevens bevindt zich hier de CV ketel (Vaillant Ecotec plus HR (Huur) bouwjaar 2016.


Tuin:

Zowel de voor- als achtertuin is fraai aangelegd. Aan de achtergevel is een zonwering aangebracht.
De stenen berging is gelegen aan de voorzijde van de woning en is tevens bereikbaar via de entree. Deze berging is voorzien van elektra, een aansluiting voor wasmachine en droger.


Algemeen:

De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen voorzien van isolerend glas. Het raam aan de voorzijde van de woonkamer is voorzien van een houten kozijn eveneens met isolerend glas.

Energielabel:

Deze woning beschikt over een DEFINITIEF energielabel C

 

Kenmerken:

• Rustig gelegen
• Woonkamer met schuifpui en openhaard
• Open keuken met diverse apparatuur
• 3 ruime slapkamers
• Badkamer met douche, ligbad, badkamermeubel en 2e toilet
• Vaste trap naar zolder

 

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 119

Overige

Perceel oppervlakte 169
Tussenwoning Ja
Eengezinswoning Ja

Dave Crolla Makelaardij

Postbus 151
6200AD Maastricht (Limburg)
T: 043-3254816
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Iepenhoven in Maastricht?