Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ
Verrassend ruim 2-kamer appartement met een verbluffend, panoramisch uitzicht!!

Dit sfeervolle appartement met lift is gelegen op de zesde verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Het object beschikt over een knusse woonkamer met veel lichtinval, een open keuken, 1 slaapkamer, keurige badkamer met separaat gelegen toilet en een ruim inpandig balkon met een fantastisch vrij uitzicht. De woning is rustig gelegen aan de Laathofruwe 33-H in de Maastrichtse woonwijk Malberg, met voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor de deur. Voeg hierbij de gunstige ligging t.o.v. openbaar vervoer, winkels, uitvalswegen richting centrum van Maastricht en België, natuurgebieden en deze omgeving biedt u voor nu en voor de toekomst een prettig woon- en leefklimaat.

INDELING:

Begane grond:

Het appartement beschikt over een eigen, afgesloten privé berging (ca. 4,5m²) op de begane grond, welke voorzien is van licht. Aan de voorzijde van het complex bevindt zich de centrale entree met bellentableau, intercom, brievenbussen en het trappenhuis met lift.

Zesde verdieping:

Op de overloop van het appartementencomplex is de meterkast (6 automatische groepen, 1 aardlekschakelaar en slimme meters) van het appartement gelegen. Ruime entree/hal met Cv-ruimte (Intergas HR+ Combi, eigendom & bouwjaar 2016) en toegang tot het toilet, de badkamer en de living. Het toilet is deels betegeld en voorzien van een wandcloset en een fonteintje. De badkamer (ca. 4m²) is geheel betegeld en voorzien van een wastafel met onderkast, wandkast, douche en de aansluitpunten voor de wasmachine. Vanuit de badkamer is er toegang tot de slaapkamer (ca.12m²), met mooi vrij uitzicht. De living met open keuken (ca. 38m²) is ruim van opzet en geniet veel lichtinval. De keuken, met provisiekast, beschikt over een nette keukeninstallatie met boven- en onderkasten en de navolgende apparatuur: spoelbak, 4-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, magnetron, vaatwasser, koelkast en een vriezer. Vanuit het zitgedeelte van de woonkamer is er toegang tot de slaapkamer en het balkon. Vanaf dit inpandige balkon (ca. 6m²) kan men genieten van een fantastisch, panoramisch uitzicht over de directe omgeving.

Het gehele appartement is voorzien van een keurige, grijze laminaatvloer, m.u.v. toilet en badkamer.

Extra informatie:
- Instapklaar appartement met verbluffend panoramisch uitzicht;
- Complex beschikt over een lift;
- Geheel voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing;
- Appartement heeft 1 slaapkamer;
- Energielabel C, geldig tot 27-09-2028;
- Appartement is voorzien van een ruim, inpandig balkon met een mooi, vrij uitzicht over de directe omgeving;
- Bijdrage VVE is € 172,36 per maand (Inclusief reservering groot onderhoud, opstal- en glasverzekering, poetsen en elektraverbruik algemene ruimtes);
- Eigen privéberging (ca. 4,5m²) gelegen op de begane grond;
- Voldoende gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van het complex en in de directe omgeving;
- Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid;


Omgeving:

De buurt kenmerkt zich door haar centrale ligging t.o.v. scholen, winkels (o.a. de Jumbo, Aldi, drogisterij, apotheek) en sportvoorzieningen. Het stadscentrum van Maastricht, alsmede uitvalswegen richting autosnelwegen en de grens van Smeermaas zijn gemakkelijk en snel te bereiken. Nabij de woning, op ca. 5 minuten loopafstand, is een multifunctioneel sportpark gelegen: een gemeentelijk sportpark, welke beschikt over moderne en goed onderhouden voorzieningen, waaronder o.a. een gigantisch multifunctioneel verlicht kunstgrasveld, twaalf verlichte jeu de boules banen en moderne outdoor fitnesstoestellen. De bushalte bevindt zich op ongeveer 50 meter afstand van de woning.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 220
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 38
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2016
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 220
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 38
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2016
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Pooters Makelaardij B.V.