Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ.
Gelegen in de gewilde wijk Heer, grotendeels te moderniseren, halfvrijstaande 2 onder 1 kap woning voorzien van woonkamer met in de ruime uitbouw de keuken, 2 badkamers, 4 slaapkamers, inpandige garage en een knusse tuin met een terrasoverkapping.

Souterrain:
Provisiekelder (10m²) met de c.v.-installatie en wasmachine aansluiting.

Begane grond:
Entree, hal met meterkast en toegang naar de kelder. Ruime woonkamer voorzien van veel lichtinval, houten vloer, open haard en toegang naar de tuin. Semi open keuken voorzien van eenvoudige inrichting in hoekopstelling en apparatuur: afzuigkap, 4 pits elektrische kookplaat, vaatwasser (defect) en koelkast.
Middels een tussenportaal in de woonkamer is er toegang naar het toilet, de badkamer en garage.
De badkamer (3m²) is voorzien van een douche, vaste wastafel en separaat toilet voorzien van fonteintje.
De inpandige garage (16m²) is voorzien van een elektrische sectionaal poort. De tuin is momenteel voorzien van veel groen en heeft een terrasoverkapping met een lichtkoepel.

Eerste verdieping:
Overloop, slaapkamer 1 ( 14m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een laminaatvloer en kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Slaapkamer 2 (13m²) is gelegen aan de achterzijde, deze kamer is ook voorzien van een laminaat vloer en heeft houten kozijnen met enkele beglazing en rolluiken. Slaapkamer 3 (7m²) is ook aan de achterzijde gelegen en heeft houten kozijnen met enkele beglazing, rolluiken en een kleine inbouwkast.
De badkamer heeft een ligbad met douche, vaste wastafel en 2e toilet.

Tweede verdieping:
Bereikbaar middels een vaste trap. Overloop met bergingen. Zolderkamer welke kan fungeren als 4e slaapkamer. Deze slaapkamer is 14m² groot en is voorzien van een dakkapel, bergingen en vaste wastafel.


Extra info:
- De woning is netjes onderhouden maar modernisering is wenselijk danwel noodzakelijk.
- De begane grond is deels voorzien van houten en deels voorzien kunststof kozijnen. Geheel voorzien van isolerende beglazing.
- De eerste verdieping is deels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en deels voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing.
- De gehele woonkamer en de eerste verdieping heeft aan de achterzijde rolluiken.
- De c.v.-installatie is eigendom.
- Voor warm water in de keuken is een separate boiler.

Algemene info:
De woning is zeer centraal gelegen in de wijk Heer met diverse winkelvoorzieningen op loopafstand alsmede openbaar vervoer, speeltuintjes en scholen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Gratis oriëntatiegesprek

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 450
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 50
Garage opp 16
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 228
Tuin achter Ja
Garage water Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 42
Garage electra Ja
Garage inpandig Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Pooters Makelaardij B.V.

Akersteenweg 15
6226HR Maastricht (Limburg)
T: 043-3627674
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Electronstraat in Maastricht?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis