Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ!
Goed onderhouden appartement met lift gelegen op de vijfde verdieping in het verzorgde complex "Victoria Regia", het appartement is voorzien van een woonkamer, keuken, badkamer, separaat toilet en een slaapkamer, tevens is er een privé berging gelegen op de begane grond van het complex.

Begane grond:
Gezamenlijke entree met brievenbussen, bellentableau, intercom, trappenhuis en lift. Priveberging (5m²).

Vierde verdieping (bovenste verdieping):
Entree, hal met toegang naar alle vertrekken. Woonkamer (30m²) voorzien van een vloerbedekking en toegang naar het balkon (4m²) aan de voorzijde. Keuken voorzien van inrichting en de volgende apparatuur: afzuigkap, 4 pits gasfornuis, magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer. Vanuit de keuken is er toegang naar de berging met de wasmachineaansluiting.
Slaapkamer (11,5m²) gelegen aan de achterzijde voorzien van een vloerbedekking. Nette badkamer met een inloopdouche en een vaste wastafel. Separaat toilet.

Extra informatie:
- Het appartement is goed onderhouden.
- Voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing.
- De servicekosten bedragen ca. € 265,64 dit is incl. voorschot stookkosten (€ 80,-), water, verzekeringen, schoonmaak en verbruik algemene ruimtes, onderhoud groenvoorzieningen, administratiekosten en opbouw reservefonds.

Algemene informatie :
De woning is gelegen in de wijk ''Brusselsepoort'' op ca. 15 min. loopafstand van o.a. het Vrijthof en het historische stadscentrum en op steenworp van het winkelcentrum ''Brusselsepoort. Eveneens gelegen in de nabijheid van scholen, huisarts, apotheek en openbaar vervoer. Ook autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken zijn goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 210
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 30
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Download uniek woonrapport

Woonrapport
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Via Regia in Maastricht?

Aangeboden door:

Pooters Makelaardij B.V.

Weet wat je koopt!

Download het woonrapport van deze woning

  • Woonlasten
  • WOZ waarde
  • Buurtinformatie
  • Energielabel
  • Wie zijn mijn buren
  • Woninginbraken