Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Indrukwekkend met luxe en allure, dat is wonen aan het Eigen Erf 19 te Weert. Je kunt de woning zo betrekken en direct genieten van de mogelijkheden die deze ruime prachtige vrijstaande villa te bieden heeft. 

Voor mensen die opzoek zijn naar ruimte en comfort hebben wij goed nieuws! Deze unieke, instapklare en riante vrijstaande woning is gelegen op een groot perceel aan een rustige, doodlopende weg. De woning is traditioneel en onder architectuur gebouwd, volledig geïsoleerd en is keurig netjes afgewerkt met hoogwaardige en authentieke materialen.

De woning is afgewerkt in een landelijke, maar toch ook moderne stijl. Binnen beschik je over een zeer ruime woonkamer met serre, riante woonkeuken van 30m2, een kantoor/werkkamer en een handige bijkeuken, een met stijl uitgevoerd toilet en aangrenzend de inpandige garage op de begane grond. Op de twee bovenverdiepingen vind je vier grote slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet. Bovendien beschikt de woning ook nog over veertien zonnepanelen!

Zie jij jezelf hier wel wonen? Neem dan snel contact met ons op!

Indeling
Begane grond

De stijlvolle entree, heeft een voordeur van formaat, voorzien van een openslaande raampartij met een gietijzeren raamwerk. Je komt de woning binnen in een zeer ruime hal, voorzien van een mozaïektegel vloer, met de meterkast (13 groepen) , de trapopgang voorzien van een handgemaakte eikenhouten trap naar de eerste verdieping en de toegang tot het kantoor en de woonkamer.

Het kantoor is een fijne ruimte, waar je prettig thuis kunt werken of wellicht wil je deze ruimte voor andere doeleinden, zoals bijvoorbeeld een speelkamer, gebruiken.

De woonkamer is zeer ruim en deze is afgewerkt met een mooie houten vloer.Door de vele raampartijen en de openslaande tuindeuren naar het terras is er veel lichtinval in de woonkamer.

In de woonkamer is meer dan voldoende ruimte voor meerdere zithoeken. Er is een prachtige originele Franse schouw met gashaard aanwezig en in de ruime, lichte serre met deels glas-in-lood-ramen kun je heerlijk ontspannen, terwijl je uitkijkt op de tuin. De wanden van deze woning zijn van strak stucwerk in lichte kleuren voorzien.

Via en-suite deuren, uitgevoerd in glas-in-lood, heb je toegang tot de riante woonkeuken met grote erker en uitzicht op de tuin. De keuken is uitgevoerd in een landelijke en luxe stijl met mooie details en voorzien van vloerverwarming. Op de vloer liggen tegels van Belgisch hardsteen. De keuken is geplaatst in een ruime L-opstelling. Daarnaast beschikt de keuken ook over een spoeleiland met veel kast- en werkruimte. In de keuken ben je voorzien van een luxe 5 pits gasfornuis met 3 ovens en een grilloven, afzuigkap (Itho), vaatwasser, koelkast en o.a. een apothekerskast. Kortom, de droom van een culinaire liefhebber!

Het kantoor is, behalve vanuit de hal, ook toegankelijk via stijlvolle en-suite deuren vanuit de keuken.

Vanuit de keuken heb je toegang tot de handige bijkeuken, voorzien van natuurstenen vloer en sanitair met opbergruimte, de aansluitingen voor het witgoed en het toilet. De inpandige garage is vervolgens toegankelijk vanuit de bijkeuken en deze heeft openslaande deuren en een enkele loopdeur naar de ruime oprit. De garage is voorzien van een radiator, natuurstenen vloer en wasbak met kraan. 

Eerste verdieping
Vanuit de ruime overloop heb je toegang tot drie slaapkamers en een riante badkamer. Op de overloop vind je verder nog een unieke vaste kastenwand en een separaat tweede toilet met luxe sanitair. De gehele bovenverdieping is voorzien van een massief eikenhouten vloer. 

De slaapkamers zijn van een groot formaat, hebben een nette afwerking en zijn aangenaam licht. In de grootste slaapkamer ben je voorzien van een vaste inloopkast.

In de ruime badkamer geniet je van luxe sanitair en kranen van hoogwaardig materiaal, natuurstenen vloer met vloerverwarming, een dubbele wastafel, een inloopdouche en een vrijstaand ligbad.

Tweede verdieping
Via een vaste trap kom je op de overloop van de riante tweede verdieping met veel bergruimte, voorzien van een laminaatvloer. Vanuit hier heb je toegang tot de vierde slaapkamer, waar eventueel twee slaapkamers of een recreatieruimte van gemaakt kunnen worden. Tevens is er vanuit hier toegang tot de cv-opstelling en aparte bergruimtes.

Tuin
Achter de woning ligt een grote tuin met een ligging op het zuiden en veel privacy omgeven door een hoge coniferenhaag. Het geheel is mooi onderhouden en ingericht met bestrating, gazon en veel groene beplanting.

In de tuin is voldoende ruimte voor meerdere tuinsets, waar je kunt plaatsnemen om optimaal van het buitenleven te genieten. Voor de afwerking van de buitenkant van de woning is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. De details die binnen en buiten met elkaar verbinden zijn het bekijken waard. 

Locatie
De woning is gelegen in het rustige en kindvriendelijke dorp Altweerterheide op loopafstand van een bosrijk natuurgebied. In de directe omgeving vind je diverse voorzieningen, een basisschool en openbaar vervoer. De woning is goed en snel te bereiken en op korte afstand van uitvalswegen naar het stadscentrum, Eindhoven en België. 

Deze woning heeft een definitief energielabel A. Deze verloopt op 17-07-2028.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 250
Inhoud woonhuis 1045

Overige

Perceel oppervlakte 640
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 250
Inhoud woonhuis 1045

Overige

Perceel oppervlakte 640
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert