Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gezien de grote belangstelling voor deze woning, hebben wij besloten om geen nieuwe bezichtigingen meer in te plannen. Indien u per mail reageert zullen wij uw gegevens op onze reservelijst plaatsen.

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR FIDUS MAKELAARDIJ:
Op rustige locatie gelegen te moderniseren hoekwoning met garage, woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers, badkamer met ligbad en 2x tuin gelegen in Maastricht–Belfort aan Karbindersdreef 19.

Begane grond:
Voortuin. Entree/hal met verdiepingstrap en geheel licht betegelde toiletruimte met hangcloset. Woonkamer met open haard, trapkast en open keuken 6.20 x 5.70/3.45. De keuken is voorzien van een eenvoudige aanbouwcombinatie zonder apparatuur. Vanuit de keuken en woonkamer toegang naar de zonnig gelegen tuin met zonnescherm en zijingang. Vanuit de tuin toegang naar de garage 5.65 x 2.80. Vanuit de garage is weer een 2e tuin (zij tuin) bereikbaar.

1e Verdieping:
Overloop met muurkast. Drie slaapkamers respectievelijk 3.50 x 3.20, 3.50 x 2.95 en 2.25 x 2.00 (momenteel in gebruik als waskamer). Badkamer met ligbad en wastafel.

2e Verdieping:
Middels vaste open trap bereikbare overloop. Vierde slaapkamer 2.75 x 2.40 met dakkapel. Cv-berging alwaar cv-ketel (gehuurd 2008).


Bijzonderheden:
• Deels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
• Begane grond voorzien van plavuizenvloer.
• Rustig gelegen nabij winkels, openbaar vervoer en basisschool.
• Modernisering wenselijk.

Alle aangegeven maatvoeringen betreffen circa maten.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Pascal Loontjens van ons kantoor Maastricht 043-3503535.

Nadere informatie / disclaimer
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 a 5 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
- Alle plattegronden, aangegeven maatvoeringen / afmetingen / oppervlakten en inhoudsmaten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Specifiek geven wij aan dat wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De Hypotheker logo

Bereken je maandlasten van dit huis

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,eindwoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 260
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Zadeldak
Tuin zij Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
In overleg Ja
BouwjaarCV 2008
Hellend dak Pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 197
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Vaillant Huur
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 12
Garage vrijstaand Ja
Aantal slaapkamers 5
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud binnen opmerking Redelijk
Onderhoud buiten opmerking Redelijk Tot Goed
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Karbindersdreef in Maastricht?