Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvaarding: per direct beschikbaar
OMSCHRIJVING
Misschien is deze vrijstaande splitlevel bungalow wel het best te omschrijven als een robuust groot pand met een enorme potentie. Geen tierlantijntjes maar rechte lijnen, strak en functioneel. Deze bungalow met een inpandige dubbele garage, dubbele carport, buitenzwembad, tuin en verdere onroerende aanhorigheden beschikt over een grote kantoorruimte volledig onder het woongedeelte en met een separate ingang. Het dateert van 1975, is goed gebouwd en voorzien van platte daken.
Dit pand is zeer geschikt voor een combinatie van wonen en werken maar ook voor een hobbyist met behoefte aan heel veel inpandige ruimte.
Er is ruimte voor 4 extra auto’s op eigen grond.
LIGGING
Het object is rustig gelegen, op goede stand aan een groot plantsoen ten zuiden van de dorpskern van Heythuysen en op ruime afstand van de doorgaande weg.
BEGANE GROND
Het begroeide tuinpad eindigt bij 2 voordeuren waarvan de linker naar de woning en de rechter naar het kantoor in het souterrain leidt. De entree van de woning geeft toegang tot de gang naar de woonkamer/keuken, de dubbele garage, toilet, wenteltrap naar beneden en de opgaande trap naar de slaapkamers. De woonkamer grenst aan de verlaagde open keuken en heeft via schuiframen een verbinding met een overdekt terras. Vanuit het terras is het zwembad en de ruime tuin goed te overzien. De keuken is van alle gemakken voorzien en heeft een deur naar de 2de (overkapte) entree. Het karakteristieke plafond en klassiek tegelvloer is terug te vinden in de keuken/woonkamer en alle gangen van het woongedeelte.
EERSTE VERDIEPING
Via een aantal treden zijn de 4 slaapkamers en de garderobe bereikbaar. De eerste 2 slaapkamers zijn samengevoegd. Aan het einde van de gang bevindt zich de grote badkamer (dubbele wastafel, toilet en douche) en aangrenzend de gasten badkamer (wastafel en douche).
Slaapkamer 1 (ca 16,5m²)
Slaapkamer 2 (ca. 17,5m²)
Slaapkamer 3 (ca. 16,5m²)
Slaapkamer 4 (ca. 16,5m2)
Badkamer + gasten badkamer (ca. 11m2)
SOUTERRAIN
De rechter voordeur ontsluit de gang (met de centrale meterkast) met een trap naar de gang beneden. Vanuit deze gang wordt een kleine keuken, gang naar de archiefruimten en twee deuren naar de hoofdruimte ontsloten. De hoofdruimte is 3m hoog en heeft 7 hooggeplaatste ramen met het nodige daglicht. Van hieruit zijn een aantal geschakelde ruimten bereikbaar (kantoor, printer ruimte en filter installatieruimte). Het kantoor staat via een deur en wenteltrap in verbinding de woning, ook de archiefruimte staat in verbinding met de wenteltrap. Achter de archiefruimte bevinden zich een kleine tussenruimte en de ruimte voor de technische installaties (verwarming en boiler).
TUIN
Aan de voor/zijkant en achter de woning bevindt zich een siertuin. Aan de achterzijde grenst het overdekt terras (m2) aan het open terras op westen en het zwembad 8x4m. Links in de hoek staat een groot tuinhuis voor tuingereedschap, daarvoor ligt een vijver met filterinstallatie. Rechts in de achtertuin is een extra inrit (noordwestzijde). Links van het huis ligt een geschakelde dubbele carport, dichtbij de deur naar de keuken.
OVERIG
Alarminstallatie in de woning
Er is een grondwaterput voorhanden. De pomp staat vorstvrij in het tuinhuis
Op het dak ligt een warmwaterinstallatie voor het zwembad
Ligging:
Heythuysen (Limburgs: Heitse) is een kerkdorp in de gemeente Leudal met ongeveer 6.500 inwoners. Heythuysen vervult een regiofunctie voor de omliggende dorpen. Het bruisende dorp kent alle denkbare voorzieningen. Zo is er een ruim winkelaanbod, maar u kunt hier ook terecht voor een leuk restaurantje of lunchroom! In de directe omgeving kunt u heerlijk recreëren, denk aan bijvoorbeeld natuurgebied “Het Leudal”.
GEMEENTE LEUDAL
Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. De gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn, Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.
ONDERWIJS
De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters.
HEYTHUYSEN
Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning vrijstaande woning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 192
Inhoud woonhuis 1570
Aantal verdiepingen 3

Overige

WC Ja
Garage Ja
Aan park Ja
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
Openhaard Ja
BouwjaarCV 1998
Perceel oppervlakte 1531
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel BRINK-
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Vrij uitzicht Ja
Garage inpandig Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 3
Beschutte ligging Ja
Aantal slaap kamers 4
Verwarming opmerking C.V.-ketel

Kenmerken

Algemeen

Soort woning vrijstaande woning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 192
Inhoud woonhuis 1570
Aantal verdiepingen 3

Overige

WC Ja
Garage Ja
Aan park Ja
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
Openhaard Ja
BouwjaarCV 1998
Perceel oppervlakte 1531
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel BRINK-
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Vrij uitzicht Ja
Garage inpandig Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 3
Beschutte ligging Ja
Aantal slaap kamers 4
Verwarming opmerking C.V.-ketel

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Graaf van Loonlaan in Heythuysen?

Aangeboden door:

Huisportaal.nl

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Graaf van Loonlaan in Heythuysen?