Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij deze ruime en levensloopbestendige woning in Geleen, gelegen in de rustige en gewilde wijk Oud-Geleen. Met trots presenteren wij deze prachtige woning, die niet alleen voorziet in 4 slaapkamers waarvan één op de begane grond is gesitueerd, maar ook in een energielabel C.

De centrale ligging van deze woning zorgt ervoor dat alle voorzieningen, zoals scholen, winkels en natuur, op loopafstand te vinden zijn en diverse uitvalswegen goed bereikbaar zijn. Hierdoor geniet u van alle gemakken en heeft u een moeiteloze verbinding met de rest van de regio.

Of u nu op zoek bent naar een geschikte woning voor uw gezin of naar een woning waar u ook op latere leeftijd nog comfortabel kunt wonen, deze woning biedt u alle mogelijkheden. De slaapkamer op de begane grond maakt deze woning levensloopbestendig en energielabel C zorgt ervoor dat u kunt genieten van een duurzame en energiezuinige woning.

Indeling:

Begane grond:
Bij binnenkomst in de woning wordt u verwelkomd in een ruime entree die toegang biedt tot het toilet, de meterkast, de eerste etage en de woonkamer. De doorzonwoonkamer is licht en ruim en heeft een gesloten verbinding met de keuken, die is uitgebreid naar de voormalige garage. Deze uitbreiding heeft gezorgd voor extra leefruimte en heeft van de keuken het centrale punt van de woning gemaakt.

De woning beschikt over een levensloopbestendige indeling, met een slaapkamer en badkamer achter de keuken. Hierdoor biedt de woning niet alleen extra privacy, maar maakt het ook mogelijk om op latere leeftijd comfortabel in de woning te blijven wonen. Aan de andere zijde van de keuken bevindt zich een praktische bijkeuken, die toegang biedt tot de oprit en de achtertuin.

De tuin beschikt over een achterom-ingang, een buitenberging en een overkapping die grenst aan de woonkamer. Deze overkapping biedt niet alleen beschutting tegen weer en wind, maar maakt het ook mogelijk om tijdens zomeravonden heerlijk te genieten van het buitenleven.

De fraaie afwerking van de tuin zorgt voor een serene rust en veel privacy, waardoor u hier optimaal kunt ontspannen. De tuin is met veel zorg onderhouden en biedt een perfecte combinatie van groen en bestrating. De achterom-ingang zorgt voor extra gemak bij het in- en uitladen van spullen.

Eerste verdieping:
De eerste etage beschikt over 3 slaapkamers en de tweede badkamer. Daarnaast is er nog een opslag ruimte welke tevens toegang biedt tot de vliering.

+ Moderne levensloopbestendige woning
+ Vier slaapkamers
+ Zeer fraaie achtertuin
+ Zeer gewilde wijk
+ Energielabel C
+ Grote oprit
+ Centraal gelegen nabij diverse uitvalswegen.

Volg ons op Facebook en/of Instagram om previews te zien van al het nieuwe aanbod! (LWM Makelaardij) https://www.facebook.com/LWM.nu

De brochure vindt u op onze website www.LWM.nu

Bod uitbrengen kan via 'Eerlijk Bieden'
https://app.eerlijkbieden.nl/auction/645a2422a4dc503025b6104f
(Link op onze website)

Bel gerust voor een gratis Hypotheekgesprek! Met een LWM Hypotheekcertificaat is de koopkans veel groter omdat je dan kan aantonen dat je als koper een degelijke check hebt gedaan.

Tot snel,
LWM Makelaardij & Hypotheken

Disclaimer:
Deze informatie is met zeer grote zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Controleer specifieke, prijs en koop beïnvloedbare zaken en datums alvorens de koop, of vraag het aan LWM Makelaardij BV. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn ter indicatie. De koper heeft zijn onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Wij adviseren ten alle tijde het inschakelen van een deskundige vertegenwoordiger. Indien u als koper geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom, de koper dient deze 2 weken na ondertekening van de koopovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren. Wij verstrekken ook de 'Vragenlijst' en 'Lijst van roerende zaken' op aanvraag ([email protected]). https://www.lwm.nu

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Geschakelde woning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 162.6
Inhoud woonhuis 601
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 355
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2020
Aantal slaapkamers 4
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Geschakelde woning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 162.6
Inhoud woonhuis 601
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 355
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2020
Aantal slaapkamers 4
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?