Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ.

BELEGGINGSPAND
Appartement in verhuurde staat, gelegen op de 2e verdieping boven het winkelcentrum van de geliefde wijk 'Belfort'. Het appartement is voorzien van een royale doorzonwoonkamer, gesloten nette keuken, bijkeuken, 2 slaapkamers, badkamer en een zonnig balkon gesitueerd op het zuidoosten.

Indeling:

Souterrain:
Privéberging (20m²).

Begane grond:
Gezamenlijke entree, bellentableau, brievenbussen en trappenhuis met toegang tot de appartementen en het souterrain.

Tweede verdieping:
Entree/hal met toegang naar de woonkamer, keuken, badkamer, het toilet en de 2 slaapkamers. Royale doorzonwoonkamer (36m²) voorzien van een laminaatvloer en veel lichtinval door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. Vanuit de woonkamer is het zonnige balkon (2m²) te bereiken aan de achterzijde van het complex. Nette keuken (8m²) met inrichting en diverse (inbouw)apparatuur te weten: 4-pits inductiekookplaat met afzuigkap, koelkast met vriesvak, combi-magnetron, vaatwasser en een spoelbak. Vanuit de keuken is de bijkeuken/wasruimte (3m²) te bereiken. In de bijkeuken is de boiler geplaatst en zijn de aansluitingen voor de wasmachine. Slaapkamer 1 (11m²) en slaapkamer 2 (8m²) zijn beide gelegen aan de achterzijde. Slaapkamer 1 biedt eveneens toegang naar het balkon. De L-vormige badkamer (3m²) is uitgerust met een douche-/ligbad en een vaste wastafel in ombouwmeubel. Het separaat toilet met fonteintje bevindt zich naast de badkamer.

Extra informatie:
- Het appartement is voorzien van aluminium en houten kozijnen deels met dubbele beglazing.
- Verwarming geschiedt middels blokverwarming. Warm water wordt verkregen middels boiler (eigendom).
- Witgoedaansluiting bevindt zich in de bijkeuken.
- Voldoende parkeergelegenheid voor het complex.
- Definitief energielabel 'E'.
- De servicekosten (VvE) bedragen € 217,21 p.m. dit is incl. voorschot stookkosten, waterverbruik, verzekeringen en reservering groot onderhoud.
- De huuropbrengst bedraagt €1.075,- exclusief elektra, gas per maand, incl. voorschot stookkosten en water (€75,- per maand) en service kosten o.a. afschrijvingskosten, warmwatervoorziening en administratiekosten (€50,- per maand).

Algemene informatie:
Het appartement is gelegen in de geliefde wijk 'Belfort' boven het winkelcentrum en in de nabijheid van scholen en openbaar vervoer, eveneens is het centrum van Maastricht goed bereikbaar op enkele minuten. Autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken zijn goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 248
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Oppervlakte woonkamer 36
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 248
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Oppervlakte woonkamer 36
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Pooters Makelaardij B.V.