Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime appartement met 3 slaapkamers en royaal dakterras (68 m2). Deze te renoveren bovenwoning is gelegen midden in het kernwinkelgebied en in de directe nabijheid van alle voorzieningen zoals de Schouwburg, het filmhuis en het uitgebreide Horeca-aanbod in het centrum van Sittard.

Begane grond:
Gezamenlijke entree met meterkast en trapopgang.

Eerste verdieping:
Op het Zuidwesten georiënteerd zonnig dakterras (15.40 x 4,40 m).
Entree tot de woning. Keuken met laminaatvloer en eenvoudig keukenblok. Hal met trapopgang en groepenkast (4 groepen). Woonkamer (circa 8,40 x 4,10 m) met laminaatvloer, sierpleisterwanden en uitzicht over de winkelstraat (voetgangersgebied) aan de voorzijde.

Tweede verdieping:
Overloop. Slaapkamer 1, 3,60 x 2,90 m), slaapkamer 2 (3,23 x 2,42 m) en slaapkamer 3 (4,37 x 4,10 m). Halfhoog betegelde badkamer (2,86 x 1,66 m) met ligbad, wastafel en opstelling van de cv-ketel (Bosch HR-toestel). Separate toiletruimte.

Kenmerken:
In centrum
Nabij openbaar vervoer
Nabij winkels

Voorzieningen
CV-ketel
Dakterras
Kunststof kozijnen
Houten kozijnen
Enkele beglazing (deels)
Dubbele beglazing (deels)

Verkoopinformatie:
Deze verkoopinformatie is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Verkoper en verkopend makelaar kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. De eventuele plattegronden en vermelde maten en oppervlaktes zijn indicatief. Wij adviseren om informatie die voor u van wezenlijk belang is te (laten) controleren.

Bouwkundige keuring:
Een koper heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten en/of adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te krijgen over de staat, het gebruik en eventuele andere aspecten van de onroerende zaak.

Schriftelijkheidsvereiste:
Een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak komt eerst tot stand zodra verkoper en koper de koopovereenkomst ondertekend hebben. Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen, zullen partijen jegens elkaar geen verplichtingen hebben.

Bankgarantie of waarborgsom:
Koper dient binnen één week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen bij de desbetreffende notaris. De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom.

Overdrachtsbelasting:
Bij de eigendomsoverdracht van een registergoed is de koper overdrachtsbelasting verschuldigd. Deze overdrachtsbelasting maakt onderdeel uit van de zogenaamde "kosten koper" (k.k.). Het overdrachtsbelastingtarief is 2%, 10,4% of - in sommige gevallen - een combinatie van beide tarieven.
Indien u een bestaande woning koopt die u voor langere tijd zelf gaat bewonen kunt u – onder bepaalde voorwaarden – de zogenaamde “startersvrijstelling” voor de overdrachtsbelasting krijgen.

Kijk voor meer informatie over overdrachtsbelasting en de verschillende tarieven op: belastingdienst.nl zoekwoord: overdrachtsbelasting.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1738
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1738
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 330
Aantal verdiepingen 2

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
CV ketel water Ja
Aantal slaapkamers 3
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1738
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1738
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 330
Aantal verdiepingen 2

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
CV ketel water Ja
Aantal slaapkamers 3
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Royworks De Makelaar