Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vrijstaande en veelal geliefde Jaren-30 woning met “Franse kap” en aanbouw op 505m² grond en een zeer riante achtertuin van maar liefst ca. 60m diep op zuidwest op een leuke locatie. Het gaat om een woning die geheel gemoderniseerd moet worden. Zo zijn in de woning nog aanwezig de oorspronkelijke bedsteden met de originele deurtjes. Maar ook het glas-in-lood boven in de ramen is nog authentiek. De woning is hoofdzakelijk uitgevoerd met steens muren en heeft een houten kapconstructie van kraaldelen en is gedekt met een ……pan. Zoals kenmerkend uit die tijd is het voegwerk in de voorgevel een knip-/ of gesneden voeg en de overige zijn voegen platvol. De woning heeft een kleine hal, een voor-/ en achterkamer en een portaal met toegang tot de toiletruimte en de keuken. Aansluitend is er nog een schuurtje. In de achterkamer is een deur met de trapopgang naar de eerste verdieping met onder de trap een luik naar de voorraadkelder. Op de eerste verdieping zijn een 2-tal ruime zolderslaapkamers. Naast de riante achtertuin met veel privacy heeft de woning nog een ruime voortuin en een breed pad met poort en achterom. Bouwjaar ca. 1930, inhoud ca. 300m³ en perceel groot 505m². (Pand nr. 05239)

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning met hierachter een kleine hal (ca. 1,51 x 1,31m) met direct rechts de meterkast (nieuw / 1 groep / 1x aardlek) en links de deur naar de voorkamer (ca. 3,75 x 3,27m) met een groot raam aan voor- en achterzijde (beide met bovenlicht van glas-in lood). In de woonkamer een gaskachel, behangwanden, een plafond van zgn. Agnesplaatjes en op de vloer laminaatzeil. In deze voorkamer is ook nog een bedstede met raam. Aansluitende de achterkamer (ca. 3,46 x 2,98m) met ook hier nog een bedstede en een kleine kast naast de bedstede (vroeger vaak genoemd “spin”). Ook hier een gashaard, wanden van behang en een hardboard plafond (in deze ruimte is ook de watermeterput). In deze achterkamer zijn nog de authentieke paneeldeuren. Zowel in de voor- als achterkamer ligt laminaatzeil. In deze achterkamer is de deur met de trapopgang naar de eerste verdieping en een luik om de voorraadkelder te bereiken (ventilatie in de kelder via raampje in de zijgevel). Aansluitend een tussenportaal (ca. 1,49 x 1,00m) met de toegangsdeur naar de achtertuin en de toegangsdeuren naar de toiletruimte en de keuken (alle in de aanbouw achter de woning). In de volledig betegelde toiletruimte (ca. 0,90 x 0,88m) een wandcloset en een uitzetraampje voor de ventilatie. In de keuken (ca. 3,05 x 2,80m) een keukenblok zoals men die vroeger had: een granieten aanrechtblad met spoelbak en hieronder een 3-tal houten kastjes. In de keuken een geiser die zorgt voor het warmwater in de woning en een losse gaskookplaat. In de keuken is een eenvoudige douche geplaatst.

Eerste verdieping: een 2-tal zolderkamers met beide een raam in de topgevel die zorgen voor de lichtinval. De kamers zijn respectievelijk groot ca. 3,77 x 4,40m en 3,03 x 3,21m. Deze laatste heeft bij de knieschotten nog een 2-tal kastruimtes. In de slaapkamers kijk je tegen het dakbeschot en tussen de slaapkamers staat nog een (oud) rookkanaal.

Voor-/ achtertuin en schuurtje: het schuurtje (ca. 3,88 x 2,68m) staat achter de keuken en is zowel bereikbaar via de keuken als via een zijdeur die uitkomt in de tuin. De aanbouw met keuken, badkamer, portaal en schuurtje heeft (asbestvrije) golfplaten als dakafwerking. De ruime voortuin (ca. 3,00 x 7,00m) zorgt voor de privacy vanaf de straatzijde en wordt met het trottoir gescheiden door een ligusterhaag. Naast de woning links een breed pad naar de poort met achterom. De achtertuin (zuidwest / ca. 60m diep en ca. 6m breed) heeft hoofdzakelijk een supergroot gazon en een groentetuin. Direct bij de woning is nog een terras. Voor de besproeiing van de achtertuin kan gebruikt worden gemaakt van een bronnering met pomp. In de achtertuin ook veel privacy.

Bouwtechnisch/overig: begane grond deels hout, deelt beton. Verdiepingsvloer: balklagen. Er is geen kruipruimte. Elektra: bedrading is al eens vervangen. De goten van de woning in ca. 2007.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 300
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 21
Tuin voor Ja
Gaskachel Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 505
Tuin achter Ja
Tuin diepte 3
Tuin breedte 7
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Duurzamer wonen met de ASN Hypotheek?
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Geraniumstraat in Made?

Aangeboden door:

Webshopmakelaar.com

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Check hier