Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Op zoek naar een karakteristieke woning waar rust, ruimte en eindeloze mogelijkheden samenkomen?

Deze volledig gerenoveerde 2-onder-1-kap woning aan Nieuwstraat 70 in Made is perfect voor mensen die behoefte hebben aan voldoende leefruimte en wellicht dromen van een werkplek aan huis, of bijvoorbeeld een eigen B&B in het multifunctionele bijgebouw! De netjes afgewerkte en goed onderhouden woning ademt karakter en warmte, en biedt alle moderne gemakken die je nodig hebt.

Stap binnen en laat je inspireren door de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.

Indeling

Begane grond
Welkom in deze charmante 2-onder-1-kap woning! De gevel is prachtig gerestaureerd met een traditionele knipvoeg en karakteristieke glas in lood ramen. De voordeur komt direct uit in de woonkamer maar de bewoners gebruiken hoofdzakelijk de entree aan de achterzijde die uitkomt in een verzorgde hal met toegang tot de toiletruimte, de trap naar boven en een praktische kast met de witgoedaansluiting.

De woonkamer is een gezellige plek waar je heerlijk kunt ontspannen. De ramen aan de voorzijde zorgen voor zicht op de straatzijde en de open haard is het sfeervolle middelpunt van de ruimte. De ruimte is afgewerkt met een doorlopende tegelvloer, stucwerk op de wanden en een systeemplafond waardoor alle leidingen netjes zijn weggewerkt.

De open keuken is een ware eyecatcher. Met zijn moderne afwerking en inbouwapparatuur is dit de ideale plek om culinaire hoogstandjes te bereiden. Er is meer dan voldoende opbergruimte en qua apparatuur is aanwezig een inductiekookplaat (2017), afzuigkap, magnetron, oven vaatwasser (2021) en Amerikaanse koelkast ter overname (2021). De  bar zorgt voor een gezellige sfeer en biedt de mogelijkheid om tijdens het koken met gasten te praten of om gezellig samen aan te eten en de dag door te spreken.

Vanuit de lichtovergoten glazen serre heb je mooi zicht op de achtertuin. Hier zou een ruime eettafel zeker niet misstaan maar ook een tweede zithoek is een hele goed optie! Vervolgens zorgen de dubbele openslaande deuren voor een naadloze verbinding tussen het binnen- en buitenleven. en dubbele openslaande deuren naar de binnenplaats

Eerste verdieping
Op de bovenverdieping bevinden zich de vier slaapkamers. Elke kamer is licht afgewerkt en biedt voldoende ruimte.  De verzorgde badkamer is volledig betegeld en ingericht met een inloopdouche, een dubbel wastafelmeubel en een toilet.

Bergzolder
Via de vlizotrap is de bergzolder bereikbaar. Hier is alle ruimte om allerhande spullen op te bergen.

Achtertuin
Buiten vind je een groenrijke, verzorgde tuin op het noordwesten. Door de ligging is er altijd wel een plekje in de zon of de schaduw. Hier kun je genieten van de rust en privacy, terwijl je luistert naar het zachte ruisen van de bomen en het gezang van de vogels. De tuin biedt volop mogelijkheden voor tuinliefhebbers en biedt een perfecte plek om te ontspannen, te barbecueën of te spelen met de kinderen.

Aan de zijkant bevind zich een ruime oprit waar op eigen terrein plaats is voor twee auto´s. 

Multifunctionele ruimte
Het unieke aan deze woning is het grote multifunctionele bijgebouw. Momenteel in gebruik als garage, hobbyruimte, bergruimte, werkruimte én als bar met feestruimte. Je kan met deze ruimte al je ideeën uit voeren. Wil je hier een B&B beginnen, opdelen in meerdere units voor bijvoorbeeld kortverblijf verhuur, je bedrijf aan huis beginnen, een hobbyruimte hebben, een tweede woonunit realiseren voor oudere ouders of kinderen, een stalling voor je auto´s. Alles is mogelijk met deze ruimte!

Bijzonderheden
Deze woning is met zorg en aandacht onderhouden. Het voorhuis is oorspronkelijk gebouwd in 1901 en in 1988 volledig verbouwd met uitzondering van de voorpui en in 2008 is de serre aangebouwd en zijn de keuken de plavuizen beneden vernieuwd, waarbij de authentieke elementen bewaard zijn gebleven en gecombineerd zijn met moderne voorzieningen. Dankzij de HR++ glazen is de woning energiezuinig en comfortabel.

Locatie
De woning staat in Made aan een doorgaande weg en bevindt zich op loopafstand van de dorpskern. Hier zijn diverse winkels, horeca, lagere scholen, sport en recreatie voorzieningen te vinden. Ook de bereikbaarheid is uitstekend met snelwegen en het openbaar vervoer. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1901
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1901
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 432

Overige

Perceel oppervlakte 380

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1901
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1901
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 432

Overige

Perceel oppervlakte 380

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda