Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prima en ruime gezinswoning (type tussenwoning) met een 2-tal garageboxen, voor- en achtertuin (zuid) en een achterom, op 172m² grond in centrum van Made. De Van den Houtstraat is een gewilde straat, breed van opzet en prettige locatie om te wonen. De woning ligt op zeer geringe loopafstand van een basisschool, een school voor voortgezet onderwijs en het centrum van Made met een gevarieerd winkelaanbod. Nabij de woning een speelveldje voor de kinderen. Bijzonder zijn o.a. natuurlijk de 2 garageboxen en de diepe achtertuin (ca. 11 x 6m, gemeten tot aan de garageboxen). Bijna alle kozijnen zijn in ca. 2013 vervangen en alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing. Indeling begane grond o.a.: hal, meterkast, garderobekast, trapopgang naar eerste verdieping, toiletruimte, doorzon woonkamer en gesloten keuken. Indeling eerste verdieping o.a.: overloop, vaste trap naar 2e verdieping en een 3-tal ruime slaapkamers voorzien van 1 of 2 vaste kasten. Indeling tweede verdieping o.a.: voorzolder met aansluitend een 4e royale slaapkamer. De woning heeft een ruime voortuin (ca. 6 x 2,80m) en een zonnige achtertuin. De garageboxen zijn elk groot ca. 5,64 x 2,97m en zijn halfsteens uitgevoerd. Zoek jij een heerlijk ruime gezinswoning op een heel fijne locatie? Maak dan een afspraak. Bouwjaar woning 1972, inhoud ca. 377m³, gebruiksoppervlakte wonen 109,80m² en perceel groot 172m². (Pand nr. 05546).
DE VRAAGPRIJS IS EEN "BIEDEN VANAF PRIJS".

Van de woning is een officieel inmeetrapport aanwezig. Tevens kun je alle afmetingen terugvinden in de floorplanners die zijn toegevoegd op onze internetsite en op Funda.

Ben je geïnteresseerd in de woning en wil je een bod uitbrengen? Dan kan dat direct via onze site met de knop “Eerlijk bieden”. Onze site is voorzien van een online Biedlogboek (*). Hier kunnen kandidaten ook alle info van de woning direct downloaden. Vanaf 1 januari 2023 is het verplicht dat alle makelaars gebruik maken van een gecertificeerd Biedlogboek.

(*) Het biedlogboek is een digitaal overzicht waarin alle stappen in het verkoopproces terug te vinden zijn. Met behulp van dit logboek kunnen alle kandidaten die een bod hebben uitgebracht, achteraf inzien welke biedingen er ingezonden zijn voor een woning en zo nodig het verkoopproces controleren. Ten behoeve van de privacy zijn alle persoonsgegevens geanonimiseerd.

Indeling begane grond:
• Entree: voorzijde van de woning met hierachter een ruime hal, In de hal ligt op de vloer zeil dat doorloopt tot in de keuken. De wanden zijn afgewerkt met houten panelen.
• Meterkast: 7 groepen, geen aardlek.
• Garderobekast (of voorraadkast) met hiernaast de trapopgang naar de eerste verdieping. Onder de trap een kleine bergruimte. Bij de trapopgang een lambrisering.
• Toiletruimte: deels betegelde ruimte met staand closet, fonteintje en natuurlijke ventilatie.
• Woonkamer: de woonkamer is van het type doorzon met parket als vloerafwerking, wanden met behang en plafond met sierbalken.
• Keuken: in de keuken een recht keukenblok met bovenkastjes en de volgende apparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en een combimagnetron. Wanden in de keuken zijn deels betegeld en het plafond is afgewerkt met zgn. Agnesplaten.

Indeling eerste verdieping:
• Overloop: afgewerkt met laminaat vloer en plafond met houten schrootjes.
• Slaapkamers: een 3-tal, ruime slaapkamers, waarvan de 2 grootste met dubbele vaste kast en de kleinste met 1 vaste kast. De slaapkamer aan de straatzijde heeft nog een wastafel met kastje, spiegel en planchet. De slaapkamers zijn afgewerkt met laminaatvloeren en plafonds van gipsplaten. Wanden: afwerking met stucwerk en/of behang.
• Badkamer: de volledig betegelde badkamer heeft een douchecabine, een staand closet en een wastafel met spiegel, ombouw en kastje. In de badkamer natuurlijke ventilatie.

Indeling tweede verdieping:
• Overloop/ voorzolder: Op de voorzolder is de HR-combi-cv CR-Remeha Avanta (ca. 2009). Vloerafwerking: bouwvloer met vloerkleed en klein dakraam.
• Slaapkamer 4: Behang wanden, gipsplaten afwerking schuine zijden en op de vloer tapijt.

Voor-achtertuin, en de garageboxen:
• De voortuin: deze tuin is nagenoeg geheel bestraat met naar de voordeur een plantenborder en voorzien van mooie erfafscheiding met de straat.
• De achtertuin: groot terras direct achter de woning met meerdere planten borders met vaste platen en een kleine vijverpartij.
• Garageboxen: deze zijn beide voorzien van elektra. Tussen de beide boxen is een opening zodat je intern kan switchen tussen de garageboxen. Een box heeft een elektrisch bedienbare sectional deur en de andere box een kiepdeur met inloopdeur.

Bouwtechnisch-overig: begane vloer beton, verdiepingsvloeren houten balklaag. Schilderwerk buitenzijde ca. 2019 (schilder) en buitenkraantje bij achtergevel. Kruipruimte in kastje onder de trap. Aansluiting witgoed zit in de keuken, maar kan eventueel naar voorzolder. Slaapkamer voorzijde, zolderslaapkamer en achterdeur hebben enkel glas. De slaapkamer voorzijde, de zolderkamer (dakraam), badkamerraam zijn nog de originele kozijnen. Gevels en dak zijn niet geïsoleerd.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend.

Een inmeetrapport volgens de NEN-norm is verplicht bij vastgoed. Zopfi Makelaardij levert standaard bij al zijn vastgoed een inmeetrapport dat door een erkend bedrijf wordt opgesteld. U hoort als kandidaat-koper immers te weten hoe groot de inhoud van de woning is en het daadwerkelijke woonoppervlakte. Dat mag zeker geen inschatting zijn.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Het deponeren van een bankgarantie door koper is een vereiste. Indien het object ca. 20 jaar oud is kan de ouderdomsclausule worden opgenomen. Eventuele clausules treft u aan in de Vragenlijst.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner. Bij ons voel jij je thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 109.8
Inhoud woonhuis 377
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 66
Tuin voor Ja
Garage opp 16.75
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 172
Tuin achter Ja
Tuin diepte 11
Tuin breedte 6
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 27.4
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2009
Garage vrijstaand Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 109.8
Inhoud woonhuis 377
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 66
Tuin voor Ja
Garage opp 16.75
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 172
Tuin achter Ja
Tuin diepte 11
Tuin breedte 6
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 27.4
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2009
Garage vrijstaand Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?