Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prijs opmerking: De verkoopmethode van Vastgoed-Auctions.nl is een vrijwillige veiling bij opbod via internet.

Deze woning wordt ingezet op € 450.000,00.

Voor meer informatie en foto's, kijk op onze website 
<a href="http://www.vastgoed-auctions.nl">www.vastgoed-auctions.nl</a>.

Dorp (met alle voorzieningen) tussen Amstelveen en Amsterdam Zuid Oost (afslag Arena), nabij knooppunt van alle snelwegen en ca 12 km van Schiphol met ook een busverbinding.

Ruim en luxe woon herenhuis op de hoek met 3 bouwlagen, 3 slaapkamers en grote hobbyruimte of 4e slaapkamer in rustige wijk met kinderspeelveld voor de deur en vrij uitzicht.  Bouwjaar 1998. Onderhoudstaat: goed.

Alle ruimten zijn op de vloer betegeld met panacotta kleurige plavuizen doorlopend en vlak zonder drempels, en muren zijn van wit of lichtgeel structuurverf. De  natte ruimten hebben  witte vloertegels met grijze wandtegels.
 
Begane grond:
entree met hal en op maat gemaakte kleding/schoenen kast plafondhoog, veel bergruimte.  WC, trap en deur naar woonkamer.  Woonkamer 6  x 3,5 m met aansluitend zitkamer aan tuinzijde  en open keuken op 5 x 5,5 m. (L vorm)  Luxe eigen design keuken gemaakt in zuid Europa van gelakt licht eikenhout met zwart granieten bladen, RVS  inbouw apparatuur en veel kastruimte.  Ca. 6 meter werkblad in U vorm. Ingebouwde koeler en vriezer, magnetron, vaatwasmachine  en oven met keramische kookplaat en afzuigkap.
Vloerverwarming, c.v. en convectorput langs glazen (schuif)pui met elektrisch zonnescherm.

Eerste verdieping:
overloop met boekenkast en toegang naar 3 slaapkamers waarvan 1 grotere van 5,5 x 3 m  aan noordkant  met inbouw kastenwand, en 2 kleinere slaapkamers met verhoogd plafond. Separaat toilet en separaat natte ruimte voorzien van ligbad en douchecabine.  Tegels grijs en wit met blauw/wit badkamermeubel en ingebouwde wastafel

Tweede verdieping:
grote multifunctionele ruimte van 5,7 x 5,5 voorzien van  genoemde plavuizen. Ramen op noord en op zuid door extra dakkapel. Nefit HR ketel/geiser. Ruimte is voorzien van in nis geplaatste  was- en droogmachine, ingebouwde kastenwand, staande vriezer en infrarood sauna.

Tuin:
Achtertuin met sier straatwerk op zuiden afgeschermd met begroeide schuttingen, 13 x 5,5 m met achterin een bijgebouw als garage/praktijkruimte/kantoor van 6,0 x 3,6 m goed geïsoleerd als verblijfsruimte, spouwmuren, elektrische garagedeuropener aan straatzijde met inrit en aparte entree met ramen. Tuinmeubilair en elektrisch zonnescherm inbegrepen.

Algemeen:
Ouderkerk a/d Amstel, wijk Benningh, autoluwe en kindvriendelijke wijk.
sectie E, nr 1110.  Op de hoek met Grutto, 1are, 69 ca.
Inhoud ca  360 m3, oppervlak 140 m2 bebouwd.

 

Vastgoed-Auctions.nl bv

Industrielaan 69
5349 AE Oss (Noord-Brabant)
T: 0412-851218
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Tureluur in Ouderkerk Aan De Amstel?