Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruim 3 kamer maisonnette van 83 m2 op de hoogste etage met geweldig uitzicht over de Sloterplas. De woning wordt samen aangeboden met het naastgelegen appartement op nummer 179 (zonder huurders). De vraagprijs voor de appartementen samen is €499.000,- en verkoper wil graag beide appartementen tezamen verkopen in één transactie.

In deze woning zijn 2 kamers voor onbepaalde tijd verhuurd. De huurprijs per 1 oktober 2019 bestaat uit: - kamer 1, huur € 495,10 voorschot € 123,60 te betalen per maand € 618,70 - kamer 2, huur € 459,99 voorschot € 128,60 te betalen per maand € 588,59 - kamer 3 staat leeg

Indeling: Begane grond; vanuit de entree heb je toegang tot de keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur en toegang tot de hal. Vanuit deze ruimte bereik je het separate toilet en als laatste de woonkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het ruime balkon dat over de gehele breedte van het appartement loopt.

Eerste verdieping; Via een interne trap in de hal bereik je de bovenverdieping. Op deze verdieping vind je twee ruime slaapkamers en de badkamer welke is voorzien van een inloopdouche, toilet en een wastafel.

Ligging: Het appartement is gelegen aan de rand van de erg mooie Sloterplas en het Sloterpark. Op loopafstand vind je winkelcentrum Osdorpplein (met een diversiteit aan winkels en theater De Meervaart) en openbaar vervoermogelijkheden (diverse busverbindingen en tramlijn 1 en 17). In de nabijheid van de woning zijn meerdere uitvalswegen (A4, A9 en A10) en rondom het complex is voldoende parkeergelegenheid (betaald). Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen.

Eigendomssituatie: De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) bedraagt € 99,37 en kan voor het eerst worden aangepast op 1 augustus 2037. De erfpachtbepalingen van 1955 zijn van toepassing en de erfpacht is voortdurend. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden: - Op bovenste verdiepingen gelegen - Twee appartementen in één koop - Prachtig uitzicht! - Woonoppervlak: 83 m2 - Bouwjaar 1960 - Servicekosten bedragen € 225,- per maand (inclusief stookkosten, opstalverzekering en reservering onderhoud) - Erfpacht per jaar € 99,37 - Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Gratis oriëntatiegesprek

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 208

Overige

ERA Van De Steege

Osdorpplein 405
1068EV Amsterdam (Noord-Holland)
T: 020 - 610 01 51
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Nicolaas Anslijnstraat in Amsterdam?

Verkoop je huis tijdens de Open Huizen dag op zaterdag 5 oktober
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis