Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtig uitzicht aan de zuidzijde van serviceflat Sans Souci! Dit appartement op de vierde verdieping is voorzien van een nette keuken en beschikt over fraai sanitair. Het appartement is altijd goed onderhouden en door een slimme indeling is het een licht appartement. Heerlijk genieten van de zon op het lekker balkon welke ligt op het zuiden. Door de gunstige ligging treft u alle voorzieningen zoals het winkelcentrum "Geesterduin", ontmoetingscentrum "Geesterhage" de het gezondheidscentrum op loopafstand.

Het appartementencomplex met huismeester biedt plaats aan 55-plussers en zorgt waar nodig o.a. voor thuiszorg ondersteuning en een 24/7 noodoproepdienst. Wilt u sociale contacten opdoen? Dat kan in de recreatiezaal. Hier worden bijna dagelijks activiteiten georganiseerd. Tevens is er een prachtige, gezamenlijke tuin met vijver.

De indeling is als volgt: Ruime hal, modern toilet met fonteintje, grote en lichte woonkamer met een keurige open keuken voorzien van inbouwapparatuur. De slaapkamer is zeer royaal en heeft de badkamer aangrenzend. Deze badkamer is geheel betegelde en heeft een wastafelmeubel met kast, inloopdouche en opstelplaats voor de wasmachine/droger. De berging is op dezelfde verdieping, de fietsenstalling op de begane grond.

Bijzonderheden: - De servicekosten bij een één- of tweepersoonshuishouden bedragen € 493,- per maand. - Medische keuring en goedkeuring VvE zijn vereist voor de koper; - Koper dient entree geld te betalen van ca. € 1.000,- - Gezonde Vereniging van Eigenaars; - Het complex is voorzien van twee liften, - In het pand is een gezamenlijke fietsenstalling aanwezig.

Let op, het volgende artikel wordt in de koopovereenkomst opgenomen: Artikel 'As is, Where is' Verkoper en koper zijn overeengekomen dat in algemene zin het uitgangspunt ter zake van de onderhavige koop en verkoop van het verkochte, een koop en verkoop is op basis van het principe "as is. where is" is, in verband waarmee de huidige bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand van het verkochte in alle opzichten door de koper wordt aanvaard; derhalve dienen de voormelde garanties, verklaringen voorwaarden, bedingen en toepasselijk verklaarde algemene bepalingen in de context te worden gelezen casu quo uitgelegd. Koper heeft zich hieromtrent geïnformeerd en laten voorlichten.

Interesse in deze woning ? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 217

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 217

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hopman ERA Makelaars - Castricum

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.