Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Royale tussenwoning gelegen aan een groenstrook!

Deze ruime tussenwoning bevindt zich in een kindvriendelijke en "groene" woonwijk en is gebouwd in 1968 op een perceel van 142 m². De woning heeft op de begane grond een lichte doorzonwoonkamer en een verassend ruime open keuken. Op de eerste verdieping tref je drie royale slaapkamers en een ruime badkamer aan. Middels een vaste trap kom je op de voorzolder. Hier tref je de opstelling/aansluiting van de cv-ketel aan, berging en een kamer met dakkapel die te gebruiken is als vierde slaapkamer.

Woonwijk Molendijk (Castricum Oost) ligt nabij het centrum van Castricum en is gelegen op een rustige, kindvriendelijke plek met veel groen en meerdere speelplekken voor de kinderen. De woning heeft een ideale ligging ten opzichte van basis- en diverse middelbare scholen. Het prachtige natuurgebied "Hendriksveld" ligt niet ver van de woning waar je heerlijk kunt wandelen. Winkelcentrum Geesterduin en het gezellige centrum van Castricum, met diverse restaurants, winkels en bioscoop, ligt net als het NS-station op ca. 5 minuten fietsen. Voor de strandliefhebbers hebben we goed nieuws, via een prachtige fietsroute door de bossen en duinen, ben je met 20 minuten fietsen op het strand.

Indeling Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet met fontein, toegang naar de woonkamer, trapopgang, open keuken met toegang naar de achtertuin.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers en een badkamer v.v. douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting.

Tweede verdieping: middels vaste trap naar voorzolder, berging, opstelling/aansluiting wasmachine, toegang naar ruime slaapkamer met berging en dakkapel.

In de achtertuin staat een vrijstaande stenen berging v.v. elektra en een overkapping.

Bijzonderheden - projectnotaris: HJ Notariaat Castricum; - energielabel C; - bouwjaar 1968; - gebruiksoppervlakte 129 m²; - kluswoning/de woning dient gemoderniseerd te worden; - grotendeels kunststof ramen en kozijnen; - op loop- fietsafstand van basis- en middelbare scholen, kinderdagverblijf, sportverenigingen, winkelcentrum Geesterduin, NS station en het gezellige centrum van Castricum; - strand, zee, en duinen op circa 20 minuten fietsafstand.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 457

Overige

Perceel oppervlakte 142

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 457

Overige

Perceel oppervlakte 142

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland