Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Idyllische vrijstaande woning aan de duinrand en het bos bij het strand en midden in de tulpenvelden. De woning heeft eveneens een ideale ligging dichtbij Amsterdam en Alkmaar.

De vrijstaande woning ligt heerlijk aan de rand van het bos en de duinen. Ideaal voor paardrijden, mountainbiken en wandelen. Binnen 5 minuten ben je op het stand Castricum aan zee en Egmond aan zee.

Je kunt hier heerlijk rustig in het groen wonen en toch snel in Amsterdam zitten. Binnen 10 minuten zit je op de A9 en dan is het nog 24 minuten naar Amsterdam.

De woning is gesitueerd op een perceel van ca 3530m2 grond. Het perceel heeft bestemming wonen.

Je kan hier ideaal paarden houden, op het perceel is naast de woning een schuur van ca 96m2 en een paarden rijbak en hooi schuur. Je rijdt door het bos naar het strand (op ca 250 meter van het huis). Je kan ook je eigen kantoor houden aan huis, een B&B runnen of een atelier.

De vrijstaande woning heeft 2 verdiepingen. Op beide verdiepingen bevindt zich een badkamer met douche en toilet. (Ook ideaal voor de thuiswonende kinderen; je kan het opdelen in een boven en benedenwoning). Op de benedenverdieping is eveneens een bad aanwezig.

De uitgebouwde en geïsoleerde keuken is een living keuken met openslaande deuren naar het terras. Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer met cv en een Jotul houtkachel. Verder is er op de begane grond de hal, meterkast, opbergkasten voor onder meer de wasmachine en droger. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een hal en cv. Een van de slaapkamers is nu een walkin closet. Alle slaapkamers beschikken over een opbergruimte.

Kortom, de buitenkans om in een vrijstaande woning bij het strand te wonen en toch centraal te zitten bij Amsterdam en Alkmaar.

En voor wie lekker gezond wil leven; een Ekoplaza zit op 6 minuten rijden en een biologische kweker op 11 minuten. En je kan natuurlijk ook je eigen groenten en fruit, planten en dieren houden. Het huis ligt tegenover de bloedbollen velden, dus als je opstaat zie je horizon en een veld vol prachtige bloemen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 400
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 3422
Tuin rondom Ja
Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 400
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 3422
Tuin rondom Ja
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

XLCASA Makelaars