Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Altijd al uw droomhuis willen bouwen? Dat kan nu! Aan De Joncheerelaan en de Nassauastraat zijn drie royale kavels beschikbaar voor het bouwen van een vrijstaande woning.
Houdt u van sober of juist van luxe? Van modern of traditioneel? Wanneer u uw eigen woning laat bouwen, wordt het helemaal naar uw eigen zin. U bouwt letterlijk uw droomhuis! Het enige wat u hoeft te doen, is een kavel uitkiezen en bepalen hoe uw droomwoning er uit moet komen te zien.
Vrije kavel 3 heeft een oppervlakte van 472 m² en heeft als bestemming wonen-2. Dit betekent dat het bestemd is voor wonen, aan huis verbonden beroepen en water. Binnen het bouwvlak mag één wooneenheid gebouwd worden. Dit houdt in dat de kavel bestemd is voor een vrijstaande woning.
De vrijstaande woning mag een maximale bouwdiepte hebben van 12 meter. De minimale goothoogte van het hoofdgebouw bedraagt 2,50 meter en maximaal 6 meter. De minimale bouwhoogte is 6 meter en maximaal 10 meter. De woning moet een minimale dakhelling hebben van 30 graden en een maximale dakhelling van 55 graden.
Aan- en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen mogen uitsluitend binnen het bouwvlak gebouwd worden. De aan- en uitbouwen mogen tot een maximale bouwhoogte van 3 meter gebouwd worden. Voor bijgebouwen en overkappingen bedraagt de maximale bouwhoogte 6 meter.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Aantal toiletten 0

Mulder Makelaardij

Smidsweg 26
7441EM Nijverdal (Overijssel)
T: 0548 615075
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Nassaustraat - kavel 3 in Nijverdal?