Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een karakteristieke vooroorlogse twee onder 1 kap woning? Voel je hier welkom aan de Vinkweg 13!

Ontdek deze keuring onderhouden en sfeervolle woning, gelegen op slechts een steenworp afstand van het centrum van Hengelo. Door de uitvoering van de steensmuur en de knipvoegen geeft het een authentieke uitstraling. Kenmerkend zijn de prachtige vloer en het glas-in-lood, die getuigen van het rijke verleden van deze woning. De bewoner heeft veel oog en liefde voor details. Met niet minder dan vier ruime slaapkamers en een kindvriendelijke buurt, is dit de perfecte plek voor jou en je gezin om te genieten van comfortabel en sfeervol wonen. Met een tuin die gelegen is op het westen, is altijd een plekje in de zon of schaduw te vinden.

De locatie: Gelegen in de buurt Elsbeek bevindt zich deze woning. Het betreft een kindvriendelijke omgeving met veel gezinnen. De woning is redelijk tot goed bereikbaar en beschikt over diverse voorzieningen in de directe omgeving. De woning is gelegen aan de rand van het centrum met vele voorzieningen op loopafstand, waaronder het station. Heerlijk om het centrum in te lopen naar de markt of om een terrasje te pakken. Bovendien is de dichtstbijzijnde uitvalsweg slechts op 6 minuten rijden afstand.

Bouwkundig gekeurd: volledig op de hoogte. Van deze woning hebben wij alvast een bouwkundig rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Makelaar Nancy Assink-Ottenschot aan het woord: "Deze woning biedt een perfecte combinatie van wooncomfort en gemak".

Indeling van de woning: Begane grond: entree/ hal met trapopgang naar eerste verdieping, vloer met een originele mozaïekvloer, meterkast, garderobekast, een voorkamer voorzien van glas in lood, houten vloer, houtkachel en vaste vitrinekast, woonkamer, opkamer, keuken gerenoveerd in 2022 voorzien van granitovloer, 6-pitskookplaat, oven, nieuwe wasemkap, nieuwe koel-vriescombinatie en een vaatwasser, een badkamer gerenoveerd in 2019 voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel en toilet. Eerste verdieping: op de overloop vervolgen we onze weg en ontdekken we vier slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer een ingebouwde kast heeft. Eén van de slaapkamers heeft een dakkapel en een zolderkamer die ideaal is voor opslag. Tuin: vanuit de keuken heb je toegang tot de ruime tuin, compleet met een houten schuur.

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1901 Perceeloppervlakte: 195 m2 Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 426 m3 Isolatie: daknaïsolatie aanbouw - zoldervloerisolatie aanbouw - verdiepingsvloerisolatie (opgave eigenaresse) - gedeeltelijk dubbel glas. Energielabel: E CV-installatie: Atag 2015 lease Leasecontract cv-ketel: € 38,- p/m Dakrenovatie in 2022 De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1901
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1901
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 426

Overige

Perceel oppervlakte 195

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1901
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1901
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 426

Overige

Perceel oppervlakte 195

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV