Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Omschrijving
Wil je wonen in een rustige straat op loopafstand van het centrum en de natuur? Dat kan in deze royale woning op De Akker 27! Na jaren woonplezier is het nu aan een volgende eigenaar om van deze heerlijke woning zijn of haar thuis te maken.
De pluspunten op een rij:
· Eigen oprit met mogelijkheid tot achter het huis en in de garage parkeren
· Doorzonwoning met royale ramen voor, achter en opzij waardoor veel lichtinval in de hele woonkamer
· Royale berging
· Achtertuin met achterom
· Enkele kunststof kozijnen
· Grote inbouwkasten boven
· Royale kelder
· 244m² perceeloppervlak
· Goed gelegen ten opzichte van winkels, scholen, centrum, busstation. De Rondweg over en de mooie natuur ligt aan deze kant van Haaksbergen
· Goede mogelijkheden om uit te breiden aan de achterzijde van het huis. Veel huizen zijn al uitgebouwd dus mooie voorbeelden zijn beschikbaar
· Geluidloosheid van buren doordat de gangen aan elkaar grenzen
· Alleen bestemmingsverkeer in De Akker
· Parkeren voor de deur en op de oprit
· Asbestvrij
· CV combiketel uit 2019
· Goed gelegen bij uitvalswegen richting Enschede en Eibergen
· Aanvaarding per direct
Indeling
Begane grond: achterom kom je binnen in de keuken, zeer praktisch ingedeeld en in uitstekende staat. Aansluitend een ruime eet- woonkamer met veel lichtinval door de grote ramen aan voor- en achterkant en aan de zijmuur een raam. Een eiken parketvloer. Er zijn goede mogelijkheden om hier wat uit te bouwen voor de keuken of levensloopbestendig te maken door de berging buiten te verbouwen en door te trekken naar het huis.
De lichte hal is te betreden vanaf de keuken waarnaast ook de deur naar de kelder is. In de hal met voordeur, toilet en deur richting woonkamer is de trap naar boven.
Eerste verdieping
Meteen rechts een prima badkamer met toilet, aparte doucheruimte en badkamermeubel met royale kasten in tijdloos wit. Alle 3 slaapkamers met ruime inbouwkasten en één slaapkamer heeft een groot raam met deur naar het balkon. Via de overloop is er toegang tot de inloopkast. Alle kamers zijn voorzien van centrale verwarming.
Tweede verdieping
Via een zoldertrap kom je op de royale zolder met een klein raampje. Er is een goede mogelijkheid om een vaste trap te maken naar de zolder.
Berging
In de berging is een extra zoldertje, aansluitingen voor de wasmachine, 2 kranen en de watermeter. Hier bevindt zich ook de cv combiketel uit 2019.
Garage
Een royale garage met een zogeheten ‘smeerput’ staat los van het huis. Er is de mogelijkheid om met de auto achter het huis te komen en eventueel de auto in de garage te parkeren.
Ligging
Een straat verwijderd van het centrum, achter het busstation, ligt De Akker. Een rustige straat waar geen doorgaand verkeer is met op de hoek een basisschool en kinderopvang. Nummer 27 ligt in het midden van de straat, de helft van een dubbel met heel fijn een tuin op het noorden, dus volop zon en schaduw.
En alle leeftijden zijn vertegenwoordigd in deze straat. Een gemoedelijke sfeer heerst hier en waar nodig is er een helpende hand.
De Akker ligt dicht bij de rondweg richting het buitengebied. Je fietst of loopt zo richting het veen, het Dievelaarslaantje of Buurse over de mooiste landweggetjes en verder naar het buitengebied.
.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 405

Overige

Perceel oppervlakte 244

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 405

Overige

Perceel oppervlakte 244

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl