Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Perceel van 1.655 m2 ten behoeve van de bouw van een woning.
Deze ruime kavel is gelegen aan de rand van het nieuwbouwplan De Meerstal in Kloosterhaar. De bestemming van een gedeelte van de kavel is gewijzigd naar"wonen" zodat de bouw van een woning mogelijk is gemaakt.
Bij het bouwen van een woning moet voldaan worden aan de eisen die door de gemeente Hardenberg worden gesteld in het bestemmingsplan. Meer informatie kunt u hierover opvragen bij de verkopende makelaar.
Bij de genoemde vraagprijs zijn de volgende bedragen inbegrepen:
€ 42.400,- exclusief BTW - aankoop stuk grond ca. 265 m2 van de gemeente Hardenberg. Dit stuk grond voor de kavel gelegen dient van de gemeente gekocht te worden om bouw van een woning mogelijk te maken in verband met de rooilijn en het bouwvlak. Genoemd bedrag is exclusief uitmetingskosten Kadaster (circa € 550,-). Gemeente Hardenberg biedt (tijdelijk) een korting aan per m2 van € 10,-, vraag de gemeente Hardenberg naar de voorwaarden en geldigheid.
€ 17.280,- exclusief BTW - exploitatiebijdrage aan de gemeente Hardenberg in verband met o.a. het opstellen van het bestemmingsplan en het aanleggen van de wijk De Meerstal. Dit genoemde bedrag is geldig tot 1-1-2013, daarna wordt een rente in rekening gebracht van 4,50% per jaar.
We informeren u graag over de mogelijkheden van een bouwplan.
N.B.: Toelichtingsclausule NEN2580
Onze meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Aantal toiletten 0

Lamberink Garantiemakelaars Hardenberg

Lage Doelen 10
7772BL Hardenberg (Overijssel)
T: 0523-270174
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Meerstal in Kloosterhaar?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis