Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een goede locatie is deze goed bereikbare (bedrijfs-)woning met vrijstaande bedrijfsruimte (voormalig autogaragebedrijf) gelegen, op 1.315 m2 eigen grond. Een unieke gelegenheid om op deze locatie te wonen en uw onderneming te vestigen. Het woonhuis is traditioneel gebouwd en is redelijk goed onderhouden. Aannemelijk is dat deze voor de huidige comfortabele gebruiksmogelijkheden een modernisering behoeft. Het karakteristieke woonhuis is vrijstaand en voorzien van drie slaapkamers, badkamer en eenvoudige keuken. De ligging aan de meanderende rivier De Kromme Mijdrecht zorgt voor vrijheid op korte afstand van Mijdrecht, Uithoorn, Amsterdam en Utrecht.
De indeling van de woning is als volgt:
Vanuit de entree aan de achterzijde komt u in een ruimte waar zich de toegang tot het toilet, de cv-ruimte en de opstelling van de wasapparatuur zich bevinden. Via de deur bereikt u de woonkamer met open keuken. De keuken is eenvoudig en geplaatst in een langsopstelling. Praktisch is de trapkast en de aparte ruimte waar nu de koelkast is geplaatst. De woonkamer heeft leuk uitzicht over de dijk naar het water, de rivier De Kromme Mijdrecht. Vanuit de hal aan de voorzijde, waar u ook de voordeur treft, is de eerste verdieping te bereiken. Deze telt drie slaapkamers, een berging, een badkamer en een vaste kast vanaf de overloop bereikbaar.
De bedrijfsruimte is totaal ruim 330 m2 groot en is goed te bereiken met (vracht-)auto's. Deze ruimte is verdeeld in twee gedeelten, de linkerhelft circa 183 m2 en de rechterzijde ongeveer 148 m2. Het gebruik is altijd autogarage geweest, er is eventueel nog een autobrug aanwezig.
De indeling van de bedrijfsruimte is als volgt:
Entree, toegang tot de kantoorruimte welke is voorzien van een ontvangstbalie met bureau, grote schuifkastenwand, een pantry en toegang tot de werkplaats, in de tussenhal treft u nog de meterkast en geheel betegelde toiletruimte welke is voorzien van een fontein. De beide werkplaatsen zijn via een grote, elektrisch- en handbedienbare overhaeddeuren te bereiken. De werkplaatsen zijn voorzien van vloerverwarming, een stortbak en entresol. Het kantoor beschikt over gewone verwarming. De twee delen zijn middels een muur van elkaar gescheiden en hebben vanzelfsprekend inpandig toegang tot elkaar. Deze muur kan ook verwijderd worden indien gewenst. Via het linkergedeelte heeft u aan achterzijde nog toegang tot een achtergelegen perceeltje grond dat thans in gebruik is als tuin.
Bijzonderheden:
+ garage is voorzien van eigen gas-, water- en elektriciteitsmeters.
+ garage voorzien van diverse ramen in achter - en zijgevels, daardoor veel daglicht toetreding.
+ dak is voorzien van golfplaten met deels daglichttoetreding.
Conform het bestemmingsplan kunnen wij u melden dat het geheel voor vele bedrijfsdoeleinden geschikt is. Voor de mogelijkheden verwijzen wij u daarvoor naar ons kantoor of naar de gemeente De Ronde Venen. De gemeente is mogelijk bereid om mee te werken aan een bestemmingswijziging naar geheel wonen.
Ziet u het zitten om een mooi bedrijf te gaan vestigen in een landelijk gebied? Goed bereikbaar en voor veel doeleinden geschikt? Kom dan eens kijken bij dit object, wij maken graag tijd voor u vrij om u rond te leiden!
Situering in Nederland:
Amsterdamse Zuidas - op ± 23 autominuten
Amsterdam Centrum - op ± 32 autominuten
Stadshart Amstelveen - op ± 17 autominuten
Schiphol - op ± 18 autominuten
Utrecht - op ± 27 autominuten
Hilversum - op ± 24 autominuten
Mijdrecht - op ± 5 autominuten
Uithoorn - op ± 7 autominuten
Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op Funda.
Ligging
De Hoef is landelijk gelegen aan de oevers van de Kromme Mijdrecht, een zijtak van de Amstel. Het dorp wordt gekenmerkt door gevarieerde lintbebouwing met hier een daar een kleine concentratie woningen.
De Hoef heeft een rijk sociaal leven met een zeer actieve sportvereniging (HSV'69, voetbal & handbal), een basisschool en buitenschoolse opvang en het dorpscomité De Hoef, dat het hele jaar door verschillende activiteiten organiseert. Uithoorn en Mijdrecht met hun vele voorzieningen liggen beide op 5 autominuten.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning vrijstaande woning,eengezinswoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 389
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Garage Ja
Dak type Mansarde dak
Aan water Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 1315
Rookkanaal Ja
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal: pannen
Douchecabine Ja
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kwaliteit object Normaal
Garage vrijstaand steen
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Duurzamer wonen met de ASN Hypotheek?
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de de Hoef Oostzijde in De Hoef?

Aangeboden door:

Korver Makelaars

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Check hier