Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Uitgebouwde, energiezuinige en zeer goed geïsoleerde halfvrijstaande hoekwoning met een woonoppervlak van 152 m2.

In het jonge, ruim opgezette woonwijkje rondom het majestueuze, geheel gerenoveerde “Huis te Vliet” in Lopikerkapel, de "groene achtertuin van IJsselstein", heeft u nu de kans om deze prachtige uitgebouwde en energiezuinige hoekwoning te kopen. Opgeleverd in 2019 met een strakke afwerking en een moderne luxe keuken, ruime badkamer, 4 ruime slaapkamers en een heerlijke zonnige tuin. De woning heeft een royaal woonoppervlak van 151 m2, een inhoud van ca. 536 m3. Het perceel is 169 m2 maar de woning ligt op het "Buitenterrein Huis te Vliet", een gedeeld perceel van 1920 m2 eigendom van huisnrs. 8 tm 34. Vanuit de VVE wordt zorggedragen voor het onderhoud.

Deze prachtige hoekwoning met eigen parkeerplaats (direct naast de deur) is zeer energiezuinig. Met zonnepanelen en een warmtepomp is deze vrij van een gasaansluiting en heeft een minimale maandelijkse energierekening. Het leuke wijkje is landelijk en rustig gelegen. Hier spelen de kinderen nog veilig en ongestoord lekker buiten in de natuur! Toch is de ligging heel centraal: IJsselstein ligt op 2 kilometer afstand met scholen, sportfaciliteiten, winkels, restaurants, theater en bioscoop. De binnenstad van Utrecht is per auto en het OV binnen 25 minuten bereikbaar en u bent in een mum van tijd op de snelweg A2.

Kortom: een prachtige, luxe nieuwbouwwoning van een jong bouwjaar, waar u alleen nog maar uw spullen naar toe hoeft te verhuizen.

Indeling:

Begane grond: Ruime entree met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping, trapkast, modern toilet (Geberit Blue Flush) met fontein. Toegang tot de ruime woon/eetkamer van bijna 60 m2, die tijdens de bouw is uitgebouwd aan de achterzijde. De ruimte is ingericht met de open keuken aan de voorzijde en de zithoek aan de achterzijde van de woning. De strakke witte zijdeglans keuken met kunststof werkblad en brede lades in het aanrechtblok is voorzien van alle wenselijk inbouwapparatuur zoals een Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, Grohe Red kokend water kraan, een koel/vriescombinatie, vaatwasser en combi oven. Door het raam in de zijgevel (op het zuiden) schijnt de zon volop naar binnen, waardoor de woonkamer lekker licht en ruimtelijk is. Vanuit de zithoek is er door de glaspui prachtig zicht op de achtertuin. Met mooi weer is het heerlijk om de brede openslaande deuren open te zetten en de zomer naar binnen te halen. Er is meer dan voldoende ruimte in de woonkamer voor de eettafel en een fijn relaxgedeelte. Op de vloer ligt een fraaie grijze tegelvloer met groot formaat tegel voorzien van comfortabele vloerverwarming. (De gehele begane grond is voorzien van een fraaie, comfortabele tegelvloer met vloerverwarming).

1e verdieping: Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers. (Resp. 17.3, 12.6 en 6.4 m2). Twee van de drie slaapkamers hebben een dakkapel en Veluxraam en zijn groot genoeg om een tweepersoonsbed te plaatsen. De kleine kamer is geschikt als kinderkamer, werkplek of een luxe walk-in-room! De badkamer is met 10.8 m2 verrassend ruim en is voorzien van een inloopdouche, 2e toilet, ligbad en dubbele wastafel met bergmeubel en brede verlichtte spiegel. De gehele 1e verdieping is voorzien van een PVC vloer met vloerverwarming.

2e verdieping: Door de hoge nok met groot Veluxraam en speels rond raam (in de zijgevel) heeft u op de 2e verdieping een riante ruimte tot uw beschikking. Ruimte voor een extra slaapkamer of een fijne werk/hobbyruimte. Ook bevindt zich hier de technische ruimte met de warmtepomp/WTW installatie, omvormer zonnepanelen en de wasmachine/droger aansluiting. In de schuine kap bevindt zich nog extra bergruimte. Deze verdieping is voorzien van een fraaie laminaatvloer.

De tuin: De achtertuin is een heerlijke zonnige plek met een gezellige overkapping met ruimte voor een leuke loungeset en de barbecue. Het bedienbare lamellendak in de overkapping zorgt, indien gewenst voor heerlijke koelte of fijne zon. De tuin (voorzien van kunstgras) is onderhoudsvriendelijk aangelegd en er is hier tevens een buitenkraan en berging met vliering voor het stallen van uw fietsen, tuinspullen etc. De stoep naast en voor het huis behoort nog tot uw perceel. Er is een voorbereiding aanwezig voor een laadpaal voor uw auto, welke geparkeerd kan worden op uw eigen parkeerplaats direct naast de woning. De fraai aangelegde perken en de parkeerplaatsen, tevens de oprijlaan in het wijkje is gemeenschappelijk bezit en vallen onder een Vereniging van eigenaren. Deze draagt zorg voor onderhoud van het buitenterrein.

Over het Huis te Vliet: U woont hier op historische grond! Het indrukwekkende, direct tegenover de woning gelegen Huis te Vliet werd gebouwd rond 1375 en was vanuit cultuurhistorisch oogpunt een belangrijke locatie in de gemeente Lopik. De laatste jaren is hard gewerkt om Huis te Vliet in ere te herstellen als woonlocatie, een thuis voor nieuwe generaties. De renovatie en verbouwing van Huis te Vliet is helemaal historisch verantwoord.

U heeft hier dus echt een deftige buur met een rijke historie! Wij laten u met trots deze mooie woning zien. Bel ons voor een bezichtiging!

Bijzonderheden: - Zeer aantrekkelijke, uitgebouwde en energiezuinige halfvrijstaande hoekwoning (met voordeur aan zijkant woning); - Bouwjaar 2019; - Woonoppervlak 151 m2, inhoud 536 m3; perceeloppervlak 169m2; - Rustig en landelijk gelegen in het kleinschalige en sfeervolle nieuwbouwproject rond “Huis te Vliet”; - Afgewerkt met oog voor detail en design; - Hoge plafonds (2,80 m); - Voorzien van een warmtepomp, warmte terugwin-installatie, volledig HR++ glas en 10 zonnepanelen; - Begane grond en eerste verdieping voorzien van vloerverwarming; - Ramen begane grond zijn voorzien van markiezen; - Alle Veluxramen zijn voorzien van zonwering, plissé-gordijnen en horren; - Voorzien van glasvezel-aansluiting; - Voorbereiding voor laadpaal aanwezig; - Vve voor gemeenschappelijk bezit buitengebied en parkeerplaatsen (1920m2); - Vaste vve bijdrage 25 euro per maand voor terreinonderhoud; - De toegangsweg (oprijlaan naar het Huis te Vliethof) is tevens van de VVE Buitenterrein Huis te Vliet. De aanwonende bewoners aan deze weg hebben recht van overpad om van en naar de Lopikerweg Oost te komen; - Woning is voorzien van een energielabel A; - Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 151
Inhoud woonhuis 536

Overige

Perceel oppervlakte 169

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 151
Inhoud woonhuis 536

Overige

Perceel oppervlakte 169

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij