Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een prachtig gelegen, ruime gezinswoning in een kindvriendelijke buurt? Dan is dit uw kans! Deze sfeervolle, geschakelde 2-onder-1 kapwoning is gelegen in het hart van Achterveld aan een rustig hofje en heeft parkeerplek op eigen terrein. De woning beschikt over 4 slaapkamers en een zeer ruime en lichte woonkamer aan de achterzijde met prachtig uitzicht op de groene tuin op het zuidwesten.

Achterveld is op korte afstand van Amersfoort en nabij knooppunt Hoevelaken (A1 en A28). Binnen 30 minuten fietsen ben je in de gezellige binnenstad van Amersfoort en met 15 minuten in Leusden. Een super centrale ligging dus!

Indeling Begane grond: Entree, toilet, trap naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer. De moderne open keuken en de eethoek bevinden zich aan de voorzijde. De keuken heeft een beton cire aanrechtblad, inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast, combi oven en een stoomoven.

Het woongedeelte met open haard aan de achterzijde, heeft kamerhoge ramen en is voorzien van een mooie PVC-vloer met vloerverwarming. De openslaande tuindeuren geven toegang tot de groene achtertuin met veel privacy.

1e verdieping: Overloop, toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De grote slaapkamer aan de voorzijde heeft een kamerbrede garderobekast met glazen schuifdeuren. Op deze verdieping ligt ook een mooie pvc vloer.

De badkamer is ruim, voorzien van vloerverwarming, en heeft een dubbele wastafel, ligbad, douche en toilet.

2e verdieping: Overloop voor de wasmachine en droger, HR cv-ketel (Bosch/2012) en een fijne ruimte om was te drogen en te strijken. Er is tevens een 4e slaapkamer met dakkapel en voorzien van een nette laminaatvloer.

Tuin De grote tuin rondom biedt veel vrijheid en privacy. Er zijn meerdere terrassen en er is een grote overdekte veranda waar je zomers heerlijk in de schaduw zit. Bij de veranda is een sauna (ter overname) en een berging voor tuingereedschappen. Naast de garage staat een grote kas voor het kweken van eigen groente en fruit.

Sterke punten van deze woning: * Goed onderhouden geschakelde 2-onder-1 kapwoning * Perceelgrootte van maar liefst 385m2 * Parkeerplek op eigen terrein * Rustige ligging aan een hofje * Energielabel B

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 474

Overige

Perceel oppervlakte 385

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 474

Overige

Perceel oppervlakte 385

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars