Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

U wilt uw eigen droomwoning van formaat bouwen en wilt niet beperkt worden door alle bestaande regels voor het buitengebied;

Met de mogelijkheden van dit kavel kunt u oneindig ver gaan in de verwezenlijking van uw droomwoning in het buitengebied en op korte afstand van zee;
Gelegen in het “polderlandschap” tegen de Belgische grens tussen Eede en Sint-Laureins treft u dit magnifieke landgoed aan. De beboste kavel biedt u alle rust en privacy die u zich maar wensen kan en is gelegen op een eiland midden in het omliggend besloten agrarisch gebied. Hierdoor zijn vergezichten mogelijk vanuit uw woning over de omliggende natuur. Bijzonder aan de bouwlocatie is dat het is gelegen op een NSW (Natuurschoonwet) gerangschikt landgoed. Het beboste landgoed met heuvels en water is georganiseerd openbaar toegankelijk middels wandelpaden waar u met een beetje geluk de reeën op afstand kunt zien lopen!

Het landgoed is in ‘de Moershoofde’ gesitueerd welke gekenmerkt wordt door zijn diverse kreken. De landbouwgrond in dit gebied is minder vruchtbaar vanwege de dekzandgebieden, waardoor dit mooie landgoed van in totaal 11 hectare is kunnen ontstaan.
De locatie is uitstekend bereikbaar vanuit en naar België. Binnen 20 á 25 minuten rijden bereikt u het centrum van Knokke en Brugge en in respectievelijk 45 minuten en een uur staat u in Gent en Antwerpen. Maldegem ligt op steenworp afstand en de Nederlandse stranden tussen Cadzand en Breskens zijn een genot voor een dagje uit.
Een aanrader is ook zeker de stad Sluis voor een dagje winkelen en te genieten in één van de vele restaurants. Voor een lekker ontbijt of een goede barbecue kunt u gerust met de fiets naar de plaatselijke bakker of slager in Sint-Laureins. Kortom te veel mogelijkheden om te benoemen in deze regio.

Het landgoed heeft u volgende mogelijkheden te bieden:
De bouwlocatie op het landgoed is gelegen op ca. 100 meter van de weg die u toelaat een mooie lange oprit of dreef te realiseren naar uw woning.
U heeft de mogelijkheid een woning te bouwen van maximaal 4.500 m³ groot op basis van maximaal 2 gebouwen.
Voor mensen met de gedachte om paarden te houden zijn er mogelijkheden om de open ruimte op het landgoed in te richten als weides.
Bovendien zijn alle fiscale voordelen van kracht op ‘uw domein’ die in het leven geroepen zijn onder de natuurschoonwet.

Wij informeren u graag over deze voordelen maar u kunt onder meer denken aan ;
- vrijstelling voor de overdrachtsbelasting,
- voordelen in schenk- en erfbelasting,
- de onroerende zaakbelasting die wordt lager gewaardeerd e.d.m.

De vraagprijs voor het landgoed met bovenstaande mogelijkheden bedraagt € 1.250.000,-

Voor extra inlichtingen nodigen wij u graag uit op ons kantoor in Sluis en gaan wij uiteraard ook graag met u naar de kavel voor een wandeling over het landgoed.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 2021

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Inhoud woonhuis 4500

Overige

Perceel oppervlakte 50000

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 2021

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Inhoud woonhuis 4500

Overige

Perceel oppervlakte 50000

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Vuilpanstraat in Eede?

Aangeboden door:

Zwin Regio Makelaardij

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Vuilpanstraat in Eede?