Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

MODERN WONEN IN EEN AUTHENTIEKE WOONBOERDERIJ! MAAK UW DROMEN WAAR OP DEZE ADEMBENEMENDE LOCATIE!

Het gezegde ‘dit is een aanbod dat u maar zelden tegenkomt’ is absoluut op deze unieke woonboerderij van toepassing. De woonboerderij ‘Slickenburg’ ligt tussen weilanden in een oase van rust, op een perceel grond van maar liefst 9.810 m2. Dit is echt een uitstekend voorbeeld van een perfect gerenoveerde woonboerderij, het ultieme ‘buitenleven’ en een permanent vakantiegevoel is hier dan ook onvermijdelijk. U waant zich hier, tussen de akkers en de natuur, heerlijk vrij!

Laat uw droom werkelijkheid worden, pak deze (buiten)kans en laat u verrassen door de mooie leefruimtes, de goede en stijlvolle afwerking en natuurlijk de adembenemende vergezichten.

KENMERKEN
De woonboerderij is origineel gebouwd in 1861 en is met oog voor details geheel gerestaureerd met behoud van de oude, authentieke bouwmaterialen, gecombineerd met modern comfort. De woonboerderij beschikt over een fijn gastenverblijf, welke voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden zoals dubbele bewoning of als vakantiewoning. Het totale woonoppervlakte incl. gastenverblijf bedraagt ca. 331 m2. De riante schuur en het perceel bieden u ook genoeg ruimte voor bijvoorbeeld het houden van paarden, schapen enz.
In de schitterende tuin, welke ingedeeld is in diverse ruimtes en een binnenplaats, staan diverse bijgebouwen, welke ook voor het houden van dieren gebruikt kunnen worden. Op het dakvlak, gelegen op het zuiden liggen een 20-tal zonnepanelen. Door het volledige woonprogramma op de begane grond is de woning levensloopbestendig te noemen.

LOCATIE
De ligging van deze woning is uniek; in een landelijke omgeving, naast het buurtschap Kleverskerke, maar zeker ook centraal. Alle voorzieningen, diverse grote plaatsen, zoals Arnemuiden, Middelburg, Veere en uitvalswegen zoals de A58 en de N57 liggen op korte afstand van de woning. Ook de natuur- en watersportliefhebber kan hier zijn/haar hart ophalen! Natuur- en recreatiegebied 't Veerse Meer bevindt zich hemelsbreed op een korte afstand. Ook de Zeeuwse kust met al haar mooie stranden zijn gelegen op korte rijafstand van de woning. Echt een ideale plek om te wonen in alle rust dichtbij alle voorzieningen.

ALGEMEEN
Bij de aanblik op de woning zult u direct beamen dat het hier gaat om een fraaie woonboerderij met allure en een karakteristieke uitstraling. De lange oprijlaan met aan het einde parkeerplaatsen biedt de mogelijkheid om meerdere auto’s op eigen terrein te parkeren. De tuin is rondom de woonboerderij parkachtig aangelegd en ingedeeld voor meerdere doeleinden. De woning biedt u echt alle ruimte die u maar kunt wensen!

WONING
Begane grond: Entree met garderobe en trapopgang, ruime en sfeervolle woonkamer met haardpartij en eetruimte, grote woonkeuken met inbouwapparatuur. Voorts is er een ruime slaapkamer en een badkamer aanwezig op de begane grond. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafelmeubel.
Eerste verdieping: Een grote overloop, een 2-tal riante slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad/douche, een toilet en een wastafelmeubel.
Tweede verdieping: praktische bergzolder.

SCHUUR
Deze grote schuur biedt u een zee aan ruimte en is ingedeeld met woonverblijven en een ruime open boerenschuur.
Woonverblijf: Entree met meterkast, bijkeuken met keukenuitrusting en aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur en trapopgang naar de bovenliggende verdieping met overloop/studeerruimte en ruime slaapkamer. Verder is er in het midden een inpandige open ruimte met separaat toilet en berging aanwezig, welke ingericht kan worden voor diverse doeleinden. Ook treft u het gastenverblijf in dit gedeelte van de woonboerderij aan.
Boerenschuur: Grote open ruimte met schuifpui. In deze schuur zijn diverse bergzolders aanwezig. Gezien de ruimte en de constructie is deze schuur ook voor diverse doeleinden te gebruiken.

GASTENVERBLIJF
Apart toegankelijke wooneenheid met gezellige woonkamer, fraaie keukenuitrusting, badkamer, toilet, slaapkamer, en inpandige berging/inloopkast. De badkamer is uitgevoerd met een douche en een wastafel.

BIJGEBOUWEN:
Op het terrein staan diverse bijgebouwen o.a. een carport met oplaadpunt, bootruimte, fietsenschuur, bergingen en een schapenverblijf.

TUIN
Naast de binnenruimte is ook de buitenruimte een lust voor het oog en deze zal u zeker aangenaam verrassen. De tuin is rondom de woonboerderij parkachtig aangelegd en ingedeeld voor meerdere doeleinden. Door het uitzicht en mooie zichtlijnen kan de natuurliefhebber in deze tuin zijn hart ophalen. Op één van de terrassen kunt u op ieder moment van de dag genieten van de zon, het uitzicht en van het buitenleven.

Het object heeft een gemeentelijke monumenten status.

Deze woonboerderij is zo uitgebreid, dat wij niet alle pluspunten in dit stukje tekst kunnen verwerken, daarom nodigen wij u ook van harte uit om dit object te bezichtigen en de toplocatie te ervaren! Wij leiden u graag rond!

Graag tot ziens aan de Oude Kleverskerkseweg!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1861
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1861
Woon oppervlakte 331
Inhoud woonhuis 2438
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Monument Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 9810
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Monumentaal Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage carport Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 5
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1861
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1861
Woon oppervlakte 331
Inhoud woonhuis 2438
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Monument Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 9810
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Monumentaal Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage carport Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 5
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?