Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wauw wat een parel! Stap binnen in deze prachtige high-end nieuwbouwvilla waar overal aan is gedacht. Dit alles op een fantastische locatie aan de Zeeuwse kust! Geniet van het comfort, luxe, duurzaamheid en de zeer luxueuze afwerking. Bent u ook zo enthousiast geworden en ziet u uzelf hier al wonen? Plan dan snel een bezichtiging in om deze royale villa met eigen ogen te bewonderen.

De nieuwbouwvilla te Burgh-Haamstede is in juni 2023 opgeleverd. De woning is gebouwd volgens de nieuwste trends, met hoogwaardige materialen en volledig met een interieurbouwer afgewerkt waarbij maatwerk volledig is toegepast in de gehele woning. Overal is het maatwerk terug te vinden in de woning, denk hierbij aan de keuken, binnendeuren met deurbeslag Formani, wasmeubelen met afwerking by Cocoon bad en kommen, inbouwkasten, diningroom met maatwerk eettafel, alle kranen van Hotbath geborsteld nikkel. De woning is compleet volgens de laatste verduurzamingstrends denk hierbij aan warmte- koelsysteem volledig geïntegreerd in de vloer op beide etages. De woning heeft HR++ isolerende beglazing, 40 zonnepanelen, een volledig lichtplan op beide etages met warm to dim systeem, is volledig gasloos, de voorbereidingen voor een laadpaal voor een elektrische auto zijn getroffen en zelfs een aansluitpunt voor een accu ligt klaar op de 2e verdieping van de woning.

Op zo’n uitmuntende locatie nieuw wonen aan de Zeeuwse kust komt niet vaak voorbij. Op de kop van Schouwen prijkt Burgh-Haamstede aan de voet van het langgerekte zandstrand, bos- en duingebied. De Zeeuwse zilte zeelucht, het fijne zand onder je voeten, voorzieningen om de hoek oneindige zomeravonden in de Zeeuwse natuur. Burgh-Haamstede is uniek door zijn krachtige ligging aan de kust én toch voorzieningen van alle dagelijkse voorzieningen zoals supermarkt, basisscholen en sportvoorzieningen bij de hand. Middenin de oude kern van Burgh-Haamstede is deze villa gelegen, op loopafstand van het uitgerekte natuurgebied de Zeepeduinen.

De royale nieuwbouwvilla beschikt over een ruime entree, riante woonkeuken, sfeervolle living en dining, 3 zeer royale slaapkamers, 2 badkamers en een riante tuin gelegen rondom de woning.
De masterbedroom (slaapkamer 1) is gelegen op de begane grond en heeft een riante kleedkamer en badkamer en-suite. De zeer unieke harmonica pui over de breedte van de woning is echt een eyecatcher en zorgt voor een fijne lichte woonomgeving waarbij buiten en binnen feilloos in elkaar overgaan.

Indeling:

Begane grond:
Bij binnenkomst ervaart u direct dat overal over na is gedacht en dat alles samenkomt en klopt. Het is een heerlijke lichte woning en er is met prachtige materialen gewerkt. Aan de achterzijde van de woning is een imposante harmonica pui over de gehele breedte van de woning aanwezig. Op de gehele benedenverdieping ligt een mooie gietvloer en overal zijn sfeervolle inbouwspots geplaatst. Alle vertrekken zijn voorzien van moderne raampartijen.

In de prachtige hal met vide treft u aan de linkerzijde het toilet, de meterkast en garderobe. Aan de rechterzijde bevindt zich de trapopgang naar de eerste verdieping.
Verderop is er aan de rechterzijde een uitsparing gemaakt waar eventueel een taatsdeur geplaatst zou kunnen worden. Vanaf hier heeft u toegang tot de luxe masterbedroom, riante kleedkamer en een luxe badkamer en-suite. Aan de achterzijde van de woning vindt de masterbedroom plaats. Door de luxe harmonicadeuren is de ruimte heerlijk licht en staat alles in verbinding met elkaar. Vanaf de masterbedroom loopt u naar de ruimte waar u al uw kleding, tassen en schoe-nen kunt opbergen in de royale kleedkamer. Dit is een heerlijke kleedkamer met ontzettend veel ruimte. Vanaf deze ruimte komt u bij de badkamer en-suite. Hier bevindt zich een volledig vrij-staand ligbad by Cocoon Piet Boon, dubbele wastafel en een meerpersoons walk-in douche met een dubbele regendouche en een handdouche. De Neolith boekwerk platen maken het geheel helemaal af.

Wanneer u rechtdoor loopt vanaf de entree komt u bij de prachtige riante woonkeuken. Het vrije uitzicht in combinatie met deze waanzinnige keuken is fenomenaal! De moderne keuken met marmeren blad en keukeneiland zijn van alle gemakken voorzien. Denk hierbij onder andere aan een Quooker, Bora kookplaat, luxe stoomoven, brede oven en aparte magnetron, koelvries-combinatie, vaatwasser etc. Alle keukenapparatuur is van Miele en er is veel opbergruimte aan-wezig. Tussen de keuken en de masterbedroom is een enorm sfeervolle tunnelhaard gesitueerd. Vanaf de woonkeuken komt u bij de ruime eetkamer waar u heerlijk kunt dineren en borrelen. Hier is tevens een wijnkoeler ingebouwd door de interieurbouwer voor meerdere wijnflessen. Wanneer u doorloopt komt u bij de sfeervolle zitkamer waar het heerlijk relaxen en vertoeven is.

De gehele woning is door een interieurbouwer afgewerkt. De trap, de beperkt aantal deuren, kasten in alle vertrekken, keuken, was meubelen in toilet en badkamer zijn allemaal in dezelfde stijl en kleursamenstelling. Hierdoor is de woning heel mooi één geheel.

Eerste verdieping:
Via de trapopgang komt op de eerste verdieping. Ook hier valt direct het mooie lichtinval weer op door het grote raam boven de entree. De eerste verdieping is tevens voorzien van dezelfde mooie gietvloer als op de begane grond. Vanaf de hal kunt u richting de 2 royale slaapkamers, het separaat toilet en de badkamer. De badkamer is met dezelfde materialen afgewerkt als de master bathroom op de begane grond. Aan de linkerzijde bevindt zicht het separaat toilet en een slaapkamer. Deze slaapkamer heeft een kamer en-suite voor een extra slaapmogelijkheid, zitge-deelte of kantoor. Tevens is er een vliering aanwezig voor extra opbergruimte waar technische installaties aanwezig zijn, maar op stahoogte en zeer ruime bergruimte. De badkamer is in de-zelfde stijl uitgevoerd als op de begane grond, met een luxe regendouche en Neolith boekwerk platen. Aan de rechterzijde bevindt zich de derde ruime slaapkamer. In deze slaapkamer bevindt zich een deur richting de technische ruimte waar de wasmachine en droger aansluiting aanwezig zijn en tevens gebruikt kan worden als wasruimte.. De slaapkamers en badkamer zijn voorzien van verschillende raampartijen met overal door de gehele woning Formani deur- en raambeslag by Piet Boon.

De tuin:
De royale tuin is een heerlijke plek om volledig tot rust te komen. De tuin loopt volledig rondom de woning. De achtertuin is zowel te bereiken via de voortuin als vanuit de woonkeuken en masterbedroom door de prachtige harmonica deuren welke volledig open kunnen. De tuin is mooi strak aangelegd en er zijn verschillende aansluitingen aanwezig. De aansluitingen voor een zwembad en een tuinhuis zijn namelijk al aanwezig. Tevens is er een aansluiting voor een extra riolering. Ziet u zich hier al heerlijk vertoeven en bent u ook zo enthousiast geworden over deze high-end luxe nieuwbouwvilla? Neemt u dan contact met ons op en wij plannen graag een bezichtiging voor u in!

Bijzonderheden:
- Deze prachtige nieuwbouwvilla is opgeleverd in juni 2023;
- Hoogwaardige en robuuste luxueuze afwerking, alleen de beste materialen zijn gebruikt om een hoogwaardig kwaliteit te garanderen;
- 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 separaat toiletten;
- Vloerkoel-warmtesysteem op beide etages;
- HR++ isolerende beglazing;
- Lichtplan op beide etages met warm to dim systeem;
- 40 zonnepanelen en volledig gasloos;
- In de gehele woning is mechanische ventilatie aanwezig;
- In de gehele woning zijn wifi versterkers aanwezig;
- De douche heeft een drukversterker;
- Aansluitingen voor een laadpaal voor een elektrische auto zijn aanwezig;
- In de tuin zijn de aansluitingen aanwezig voor een zwembad en is er een extra rioolaansluiting aanwezig. Ook zijn alle voorbereidingen aanwezig voor elektra en afvoeren voor het zwembad en een bijgebouw waar een badkamer, slaapkamer ter voorbereiding waren genomen;
- Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 222
Inhoud woonhuis 681
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 868
Tuin rondom Ja
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 222
Inhoud woonhuis 681
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 868
Tuin rondom Ja
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Bijkerk Makelaardij