Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

LET OP: BIEDEN VANAF PRIJS !!!
Opzoek naar een rustig plekje om lekker te vertoeven? Stop met zoeken! Dit eiland is gelegen tussen de plassen genaamd Broeksvelden en Ravensburg. Omringd door fraaie wandel/fiets routes.
''Verkoper aan het woord'':
Een uniek plekje in één de mooiste water natuurgebieden van Zuid-Holland de " Reeuwijkse plassen".
Jaren geleden aangeschaft en vele mooie uren op doorgebracht. Of het nu was om te vissen, te zwemmen, of te zonnen, er was altijd dat gevoel een bevoorrecht mens te zijn om zo'n stukje natuur in deze drukke tijden te bezitten. Wie kan het zeggen eigenaar te zijn van eiland?
Door de aanwezigheid van een stroomvoorziening is het onderhoud een koud kunstje en mocht u geen zin hebben in het zelf onderhouden van al dat aanwezige groen dan kun u natuurlijk altijd een beroep doen op de volop aanwezige professionals die Reeuwijk rijk is.
Wanneer u het eiland betreed krijgt u meteen het vakantiegevoel waar u naar zoekt! Het perceel is maar liefst ca. 540m² groot en volledig omringd door water en begaanbaar via een brug over het water. De inrichting van het eiland is erg verschillend, zo kunt u onder de bomen de schaduw opzoeken, of een plekje zoeken op het eiland met vrij uitzicht over de plas in de zon.
Bijzonderheden:
- GEEN permanente bebouwing toegestaan
- Heerlijk beschut, maar toch vrij uitzicht
- Zeker een bezichtiging waard!

Kenmerken

Algemeen

Woningdetails

Aantal verdiepingen 0

Overige

Perceel oppervlakte 540
TypeCV ketel -
Aantal toiletten 0

Van Herk Makelaardij - Gouda

Lekkenburg 10-12
2804XC Gouda (Zuid-Holland)
T: 0182 - 57 77 00
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Oudeweg in Reeuwijk?