Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In 2008 waren wij op zoek naar een groot huis onder de 4 ton. Wij vonden dit huis aan de Oude Haagweg. Een drukke straat in een rustige buurt. De doorslag voor ons was het ruime uitzicht vanuit de woonkamer. Terwijl je zit te eten kijk je naar het speelveldje waar onze eigen kinderen met buurt vriendjes aan het spelen zijn. Aan de andere kant zie je tram 2 langskomen.

Het huis zelf had 5 slaapkamers, maar dat zijn er nu nog 4. Op de begane grond is nu een bijkeuken, waar we de was doen. We hebben onder de trap nog een derde wc geplaatst. Erg handig voor de logé in de slaapkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping is de woonkamer met open haard en de keuken. De rode keuken hebben wij in 2008 geplaatst. Het is een mooie keuken, maar de rode hoogglans is natuurlijk wel een persoonlijke smaak. Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers en de badkamer. In de badkamer hebben wij een douchecabine geplaatst, maar verder weinig veranderd. Ook de wc’s op de eerste en tweede verdieping hebben wij in 2008 vernieuwd. Op de derde verdieping is een slaapkamer, een berging en een balkon op het zuiden. Op dat balkon kan je al vroeg in het voorjaar heerlijk in de zon zitten en genieten van het prachtige uitzicht.

In 2008 hebben we ongeveer een halve ton uitgegeven aan renovatie, maar daarna weinig gedaan aan onderhoud. De badkamer is aan vervanging toe. Het houtwerk aan de buitenkant moet geschilderd worden. Er zijn in het huis sporen van een oude lekkage, vooral zichtbaar op de parketvloer rond de badkamer.

De cv-ketel is één jaar oud en heeft een grote capaciteit. Het huis is goed geïsoleerd en blijft in de winter aangenaam op temperatuur zonder dat de verwarming aan staat. Veel mensen die willen douchen hoeven niet bang te zijn dat het warme water op is.

Wij hebben elf jaar lang, met twee kinderen gewoond in dit huis. Nu verlaten wij de randstad om van nog meer rust en natuur te kunnen genieten. We zullen de buren missen. Het zijn rustige en vriendelijke mensen die altijd bereid zijn te helpen.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 458
Aantal verdiepingen 4

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

BouwjaarCV 2017
Perceel oppervlakte 98
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Remeha Avanta
Aan drukke weg Ja
Dak opmerking Soort dak Plat dak
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tussenwoning Ja
Vrij uitzicht Ja
Tuin opmerking Achtertuin, Voortuin Ligging Oost, Zuid Onderhoud Normaal
Eengezinswoning Ja
Bijgebouw opmerking Berging Geen berging
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Cv-ketel, Openhaard
Tuin lengte achtertuin Lengte 970 Breedte 480
Onderhoud binnen redelijk Ja

Makelaarsland

Keesomstraat 16b
1821BS Alkmaar (Noord-Holland)
T: 088 200 2000
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Oude Haagweg in 's-Gravenhage?