Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Boergoensevliet, Oud -Charlois. De tijd lijkt er stil te hebben stilgestaan. Niet die jachtige drukte van de stad, hier geen naoorlogse serieMATIGE bouw en geen torenflats. Hier vind je nog een stukje vooroorlogs Rotterdam met prachtige panden aan een mooie brede laan met eenrichtingsverkeer en een mooie 'Vliet' met groenstroken aan beide zijden. De overbuurpanden bevinden zich op geruime afstand.

Het dak, de gevels en de balkons van Boergoensevliet 39 zijn zeer recent opgeknapt.

In dit mooie robuuste en zeer degelijk gebouwde appartementencomplex mogen wij u 'anderhalve verdieping' aanbieden, de gehele tweede en de halve derde verdieping.

Zowel de hele als de halve verdieping is thans verhuurd (tot augustus/september 2019), vanaf die datum ZOU er lege oplevering plaats KUNNEN vinden.

De huidige huurders hebben echter aangegeven 'door te willen huren', dus ook voor de belegger is dit een zeer interessant object.

De tweede verdieping is verhuurd voor 2 x 390,= euro per maand, de derde verdieping voor 390,= euro per maand, 1.170,= euro totaal dus (de huurders delen daarbovenop - met hun drieën - de kosten voor Eneco).

De derde verdieping is overigens bereikbaar zonder een inbreuk te doen op de privacy van de bewoners van de tweede verdieping.

De indeling is als volgt: gezamenlijke entree met trapopgang, portaal met toegang tot de woning aan op de tweede verdieping en trapopgang naar de derde verdieping.

De indeling van de woning op de tweede verdieping is als volgt: entree, ruime woonkamer met balkon (noordwest, hier kunt u in de zomer tot laat genieten van de zon) en toog naar de keuken met nette U-vormige inbouwkeuken v.v. apparatuur. Vanuit de woonkamer toegang tot de keurige badkamer met douche en toilet. Voorts 2 prima slaapkamers en klein balkon aan de voor-/zijkant (voor de ochtend en de middagzon),

De derde verdieping is als volgt ingedeeld: entree, keuken met nette inbouwkeuken, woonkamer, slaapkamer en doucheruimte met douchecabine en toilet.

Vanuit de slaap- en woonkamer bereikt u het zonnige balkon (zuidoost) over de gehele breedte.

Heeft u interesse om 'leeg te kopen', "te beleggen/kopen met huurders er in", of een mengvorm er van? De mogelijkheden bespreken we graag met u.

Nota bene: de woning is NIET TE HUUR!

De afmetingen en indeling(en) zijn terug te vinden op de aangehechte plattegronden. Er is ook een meetrapport aanwezig.

DE VVE is actief en er is een 'reservefonds'.

Heeft u vragen over dit verre van alledaagse object in dit prachtige stukje stad? We staan 6 dagen per week van 8.00 tot 22.00 tot uw beschikking.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 411
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3

Van der Vinden Makelaars BV

Molenstraat 2
3291EG Strijen (Zuid-Holland)
T: 078-6743622
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Boergoensevliet in Rotterdam?