Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

KOPERS OPGELET! | 4 KAMER APPARTEMENT | KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK | CA 111 M² | ZONNIGE TUIN | OPLEVERING ZO SNEL MOGELIJK

Deze heerlijke 4 kamer woning is gelegen in Schiedam Oost op loopafstand van het centrum en in directe nabijheid van het Centraal Station Schiedam met metro- en treintracés en nabij het metrostation Marconiplein. Ruime benedenwoning gelegen op eigen grond!

Wacht niet te lang en plan vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging! Onze makelaars staan graag voor je klaar. Wij hebben ons best gedaan om een zo goed mogelijk beeld van deze geweldige woning te geven. Dit is gedaan door middel van een uitgebreide fotoreportage van de woning met plattegronden. Echter zijn wij van mening dat een woning pas écht beoordeeld kan worden door het zelf te ervaren. Kom daarom langs en ervaar de woning zelf!

Entree met toegang tot de hal, keuken en moderne badkamer met toilet. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en via een kunststof schuifpui toegang tot het balkon en fungeert tevens als entree voor de tuin. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De tuin heeft een ligging op het zuiden, kortom de hele dag door genieten van de zon! Tevens heeft het een achterom.

Souterrain:
Vanuit de hal op de begane grond lijdt er een trap naar het souterrain gedeelte, deze is voorzien van drie slaapkamers waarvan 2 ruime slaapkamers en een minder ruime slaapkamer. Op de overloop een extra kamer die momenteel gebruikt wordt als waskamer. Een van de grootste voordelen van een souterrain is dat het altijd heerlijk koel is, en dus ook ideaal te gebruiken om te slapen, zeker in de warme zomerdagen.

• Eigen grond;
• Woonoppervlakte 111 m²;
• VvE bijdrage van € 120,-- per maand;
• Oplevering z.s.m.;
• Bouwjaar 1933;
• Tuin op het zuiden.

VERKOOPCONDITIES
• Koopovereenkomst model 2018.
• Ouderdoms-, materiaal- en asbestclausule zijn van toepassing.
• Verkoopvoorwaarden en privacyverklaring 88 Makelaars van toepassing

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19), hebben wij onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt. Onze primaire focus ligt op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers.

"Bovenstaande informatie is door ons met de hoogstnodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren”.

INTERESSE IN DIT HUIS? MAAK DAN SNEL EEN AFSPRAAK!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 350
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Tuin achter Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2015
Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 350
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Tuin achter Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2015
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

88 Makelaars