Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

OPEN HUIS
Om iedereen een moment te gunnen dit mooie huis te komen bekijken, hebben wij aanstaande zaterdag 1 oktober een open huis van 11.00 uur tot 15.00 uur. Heeft u interesse kom dan gerust kijken. U kunt tijdens het open huis zonder afspraak de woning bezichtigen.


Uitstekend onderhouden UITGEBOUWDE HOEKWONING met energielabel A gelegen op een grote kavel van 256m² eigen grond.
Deze woning kenmerkt zich door de luxe bouwstijl, opvallend ruime woonkamer, de vijf grote slaapkamers en de moderne keuken en badkamer.
Woonwijk ?t Zand is ruim opgezet en een gewilde woonomgeving. In de straat zelf zijn er voor kinderen diverse speelmogelijkheden.

Hillegom ligt in het hart van de Bollenstreek omgeven door veel mooie natuurgebieden. Met het strand, Keukenhof en de Amsterdamse waterleidingduinen op fietsafstand, heerst er in de omgeving een rustige, landelijke sfeer.
Vanuit Hillegom zijn er goede ov-mogelijkheden met trein en bus. NS-station Hillegom heeft directe verbindingen met Haarlem - Amsterdam en Leiden - Schiphol/ Den Haag - Rotterdam.
Via de autowegen N206/ N207 en N205 zijn de snelwegen A4/ A44 en A9 snel bereikbaar en de afstand tot luchthaven Schiphol is slechts 20 autominuten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning VrijstaandeWoning
Bouwjaar 2014

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 472

Overige

Perceel oppervlakte 256

Kenmerken

Algemeen

Soort woning VrijstaandeWoning
Bouwjaar 2014

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 472

Overige

Perceel oppervlakte 256

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Koophuis makelaars Nieuw-Vennep